Γιάννενα: Ζητούνται προτάσεις για ανάδειξη και προβολή του Ιστορικού Κέντρου της πόλης

Έναν δημόσιο διάλογο ενόψει της έναρξης των εργασιών ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή του Ιστορικού Κέντρου, ανοίγει ο Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου «Τα παλιά Γιάννινα», καλώντας φορείς, επαγγελματίες, επιστήμονες, κατοίκους και όποιον άλλο επιθυμεί, να καταθέσουν προτάσεις για την ανάδειξη, αξιοποίηση και προβολή του πιό  ιστορικού εμπορικού και πολιτιστικού κέντρου των Βαλκανίων κατά τους προηγούμενους αιώνες.

Στόχος και προσπάθεια, όπως τονίζεται, «είναι να ανακτήσουμε ένα μέρος από την αίγλη του παρελθόντος, αξιοποιώντας την πολιτιστική κληρονομιά που παραλάβαμε να την μετουσιώσουμε σε βιώσιμη προοπτική ανάπτυξης για το μέλλον». 

Σε αυτή την προσπάθεια, ο σύλλογος εκφράζει την επιθυμία του να δεχθεί προτάσεις και πρακτικές από αντίστοιχες πόλεις, φωτογραφίες, άρθρα, επιστημονικές απόψεις, εμπειρίες, προτάσεις για πολιτιστική αξιοποίηση.

Ο σύλλογος θα δέχεται τις προτάσεις των ενδιαφερομένων στο e-mail paliagiannina@gmail.com και ταχυδρομικά στην διεύθυνση Νικόλας Χάμμοντ 3, 45500 – Καρδαμίτσια Ιωαννίνων από 1 έως 31 Μαΐου. 

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6936101581 (Αναστασία Μπούκα) και 6947691699 (Έλλη Κατσάνου).

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ζητούνται προτάσεις για ανάδειξη και προβολή του Ιστορικού Κέντρου της πόλης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6886824394406040594
item