Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση μετά τη λογομαχία με την Ανθή Σαλαγκούδη – “Περάσατε καλά, να την ξαναφέρουμε;” Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση μετά τη λογομαχία με την Ανθή Σαλαγκούδη – “Περάσατε καλά, να την ξαναφέρουμε;” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση μετά τη λογομαχία με την Ανθή Σαλαγκούδη – “Περάσατε καλά, να την ξαναφέρουμε;”

Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή της Δευτέρας. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η πρώην παίκτρια του Survivor διέψευσε ένα ρεπορτάζ που είχε παιχτεί στην εκπομπή και αφορούσε στη μητέρα της, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται στα αποδεικτικά μηνύματα που υπάρχουν.

Πολύ γρήγορα τα αίματα άναψαν και οι τηλεθεατές του Πρωινού παρακολούθησαν μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Μετά το τέλος της εκπομπής,η Φαίη Σκορδά κάθισε στον καναπέ μαζί με τους συνεργάτες της και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικά βίντεο.

Όπως θα δεις, οι συνεργάτες της διάβαζαν τα σχόλια του twitter για την τηλεοπτική διαμάχη της με την Ανθή Σαλαγκούδη και είχαν “κλάψει” από τα γέλια. “Συγγνώμη με μένα γελάτε; Με αυτά που γράφουν στο twitter. Τι γίνεται παιδιά; Καλά περάσατε σήμερα; Να την ξαναφέρουμε;”, είπε η Φαίη Σκορδά.

Δες το βίντεο:epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά: Η ανάρτηση μετά τη λογομαχία με την Ανθή Σαλαγκούδη – “Περάσατε καλά, να την ξαναφέρουμε;”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4379761402070345601
Σχόλια
item