Ισχύει Άραγε Ότι Η Ημερομηνία Γενεθλίων Σου Παίζει Τόσο Μεγάλο Ρόλο;

Για να μπαίνεις να διαβάζεις αυτό το άρθρο, πρέπει να ανήκεις και εσύ στην ομάδα αυτήν των ανθρώπων που δεν αδιαφορούν όταν ακούν τον όρο «νουμερολογία». Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια ακόμα μαντική τεχνική που συνδέει κάποιους σημαντικούς αριθμούς της ζωή μας με αντίστοιχα εξέχοντα γεγονότα αυτής. 

Μία από τις πιο οργανικές ημερομηνίες, λοιπόν, δεν είναι άλλη από τα γενέθλια μας. Μπορεί να μην σου έχει περάσει από το μυαλό αλλά τα γενέθλια σου παίζουν καθοριστικό ρόλο στη συνέχεια της ζωής σου και θα στο αποδείξουμε ευθύς αμέσως…


Για να δούμε τι λέει λοιπόν:


Αν γεννήθηκες την 1 οποιουδήποτε μήνα


Η 1η του μήνα σου δίνει όλη την ενέργεια αλλά και την αυτοπεποίθηση του χρειάζεσαι για να αναλάβεις ένα κολοσσό των επιχειρήσεων ή να εξελιχθείς ταχύτατα στη δουλειά σου.


Δίνεις μεγαλύτερη σημασία στην ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων παρά στις μικρές λεπτομέρειες ενώ δύσκολα συμβιβάζεσαι με τις εντολές των άλλων.


Αν γεννήθηκες στις 2 οποιουδήποτε μήνα


Είσαι ένα συναισθηματικό και ευαίσθητο άτομο που μοιράζεις στοργή και αγάπη στον καθένα. Μπορεί να αποχωρείς με τη θέληση σου από κάποιες παρέες αλλά σίγουρα σου είναι πολύ εύκολο να κάνεις νέους φίλες και μάλιστα κολλητούς. 


Συνήθως, η ευαισθησία σου δε σε αφήνει να ζητήσεις πράγματα από τους άλλους παρόλο που το μόνο που πραγματικά επιδιώκεις είναι η αγάπη και η προσοχή.


Αν γεννήθηκες στις 3 οποιουδήποτε μήνα


Εσύ πάλι είσαι το παιδί της ζωτικότητας και της αφάνταστης ενέργειας. Μπορείς να ξεπερνάς κάθε δυσκολία και κάθε πρόκληση που σου παρουσιάζεται ενώ δεν κρύβεται η κλίση σου στην επικοινωνία, τη γραφή και τις τέχνες. 


Το μειονέκτημα σου είναι ίσως το γεγονός ότι μπορεί ένα έντονο σκαμπανέβασμα στη ζωή σου, να σε διαλύσει ψυχολογικά. Γρήγορα όμως ανακάμπτεις.


Αν γεννήθηκες στις 4 οποιουδήποτε μήνα


Το να έχεις γεννηθεί στις 4 του μήνα σε κάνει έναν πραγματικό ηγέτη και σπουδαίο οργανωτή. Διακρίνεσαι για την υπευθυνότητα και την αυτοπειθαρχία σου. Ωστόσο, η αυτοσυγκράτηση σου αυτή σε κάνει μερικές φορές να κρύβεις τα συναισθήματα σου και να μην εκδηλώνεις εύκολα και θερμά την αγάπη σου.


Αν γεννήθηκες στις 5 οποιουδήποτε μήνα


Είσαι ένα ανήσυχο πνεύμα που λατρεύει την αλλαγή και την επιδιώκει μανιωδώς στη ζωή του. Αγαπάς τα ταξίδια, τις νέες ιδέες και την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους. 


Το μυαλό σου κάνει τόσο γρήγορες σκέψεις που μερικές φορές δυσκολεύεσαι και εσύ η ίδια να τις βάλεις σε τάξη. Μπορείς να προσαρμοστείς όπου και αν τύχει να βρεθεί, δίνοντας καινοτόμες ιδέες και μία διαφορετική οπτική.


Αν γεννήθηκες στις 6 οποιουδήποτε μήνα


Αν γεννήθηκες στις 6 του μήνα έχεις μία ειλικρινή και καλοπροαίρετη συμπεριφορά σε όλους και ιδιαίτερα στην οικογένεια σου. 


Είσαι από τους ανθρώπους που λατρεύεις να φροντίζεις τους γύρω σου και δίνεις αγάπη χωρίς ανταπόδοση. Ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει στη ζωή σου, η δύναμη του «6» σε κάνει πάντα να περιποιείσαι και να προσέχεις τον εαυτό σου.


Αν γεννήθηκες στις 7 οποιουδήποτε μήνα


Είσαι λίγο πεισματάρα και εγωκεντρική αλλά διακρίνεσαι για την εργατικότητα σου και την τήρηση των εντολών του αφεντικού σου. 


Έχεις μία απίστευτη διαίσθηση που πρέπει πάντοτε να την ακολουθείς (εκτός βέβαια και αν σε καλεί να διαπράξεις κάποιο έγκλημα). Με υψηλή διανόηση και τελειομανία, είσαι αδιαμφισβήτητα από τους ανθρώπους που θα προοδεύσουν.


Αν γεννήθηκες στις 8 οποιουδήποτε μήνα


Θεωρείσαι σίγουρα από τα άτομα που μπορούν να διευθύνουν μία επιτυχημένη επιχείρηση καθώς θες να τα έχεις όλα υπό έλεγχο. 


Ο αριθμός «8» σου δίνει ένα ιδιαίτερο χάρισμα να διαχειρίζεσαι τα χρήματα και να καταφέρνεις να πετυχαίνεις πάντοτε σε οικονομικό επίπεδο. Ανεξάρτητα με το ποια δουλειά ή καριέρα έχεις επιλέξει, τα χρήματα θα έρθουν στη ζωή σου εύκολα, υπό την επήρεια του «8».


Αν γεννήθηκες στις 9 οποιουδήποτε μήνα


Αν τα γενέθλια σου περιλαμβάνουν τον αριθμό 9 οποιουδήποτε μήνα, τότε είσαι μία πραγματικά ανθρωπίστρια που συχνά όμως το κρύβει ή δεν το δείχνει όσο πρέπει. Φροντίζεις για την ευημερία των άλλων και συνεργάζεσαι καλά όταν βρίσκεσαι σε ομάδες γιατί είσαι γενναιόδωρη και ανεκτική.


Αν γεννήθηκες στις 10 οποιουδήποτε μήνα


Το «10» στοιχειώνει για τα καλά όλη σου τη ζωή. Είσαι ηγετική φυσιογνωμία και ορισμένες φορές ξεπερνάς τα όρια θέλοντας να γίνεις το μοναδικό αφεντικό του εαυτού σου. Σου αρέσει να δίνεις μεγαλύτερη σημασία στη γενική εικόνα, ξεπερνώντας τις λεπτομέρειες και πιστεύοντας πως δεν παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο. 


Έχεις μεγάλη θέληση και αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σου αλλά πρέπει να βεβαιωθείς πως δεν αφήνεις τα πράγματα να γλιστρήσουν μέσα από τις μικρές ρωγμές.


Αν γεννήθηκες στις 11 οποιουδήποτε μήνα


Δουλεύεις και συνεργάζεσαι τέλεια με τους άλλους, γιατί έχεις την ικανότητα να τους πείθεις με τη γοητεία σου περισσότερο παρά με την ισχύ σου. Είσαι πνευματώδης, ευσυνείδητη και αρκετά ευαίσθητη προσωπικότητα. 


Υπεραναλύεις τα πάντα αλλά έχεις την τάση να τα βλέπεις πιο αισιόδοξα παρά ρεαλιστικά. Αν χρησιμοποιήσεις τις ικανότητες σου για να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν τα οράματα σου, τότε θα φτάσεις τον υπέρτατο στόχο σου.


Αν γεννήθηκες στις 12 οποιουδήποτε μήνα


Έχεις όλη την ενέργεια που χρειάζεται για να ξεπερνάς κάθε αποτυχία, είτε αυτή είναι διανοητική είτε σωματική. 


Μπορείς να παρουσιαστείς με τον καλύτερο τρόπο σε κάποιον που δε σε ξέρει κάτι που σημαίνει πως κάνεις πάντα μία καλή πρώτη εντύπωση. Παρά τη λογική σου σκέψη, μπορείς να μεταβαίνεις πολύ εύκολα από το ένα θέμα στο άλλο σε κλάσματα δευτερολέπτου.


Αν γεννήθηκες στις 13 οποιουδήποτε μήνα


Είσαι ειλικρινής, υπεύθυνη και σκληρά εργαζόμενη. Ζεις κάθε μέρα της ζωής σου για να πετυχαίνεις τους στόχους σου. 


Ωστόσο, η τελειότητα που προσπαθείς να επιδιώξεις μπορεί ορισμένες φορές να ενοχλεί τους γύρω σου. Εκνευρίζεσαι όταν οι άλλοι δε δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες και κρίνεις πολύ σκληρά όσους το κάνουν.


Αν γεννήθηκες στις 14 οποιοδήποτε μήνα


Διαθέτεις ένα απίστευτο ταλέντο στην καινοτομία και την οργάνωση νέων ιδεών με σκοπό να τις εντάξεις σε γενικά και εφικτά πλαίσια. 


Ωστόσο, επειδή ο αριθμός αυτό περιλαμβάνει την ενέργεια του «5» (1+4=5), έχεις την ίδια απέχθεια προς τη ρουτίνα με εκείνον που γεννήθηκε στις [«5» οποιουδήποτε μήνα. Αν τύχει, δε, να κάνετε το ίδιο πράγμα για δύο συνεχόμενες ημέρες τότε μπορεί να γίνεις υπερβολικά ανήσυχη.


Αν γεννήθηκες στις 15 οποιουδήποτε μήνα


Διακρίνεσαι για την υπευθυνότητα και την ικανότητα σου να διαχειρίζεσαι οποιαδήποτε κατάσταση που φέρει μεγάλο βάρος. 


Λατρεύεις την ισορροπία και ορισμένες φορές, η εμμονή σου στην αρμονία των πραγμάτων σε κάνει να φροντίζεις τους άλλους, ξέροντας εκ των προτέρων πως θα φροντίσουν και εκείνοι για εσένα. Έχεις ορισμένες καλλιτεχνικές ανησυχίες αλλά και μία ιδιαίτερη κλίση στη μαγειρική και τη διδασκαλία.


Αν γεννήθηκες στις 16 οποιουδήποτε μήνα


Η ζωή σου χαρακτηρίζεται από μία βαθύτατη αίσθηση μοναξιάς, που εντοπίζεται κυρίως στον επαγγελματικό τομέα της ζωής σου. 


Ενώ είσαι ιδιαίτερα συναισθηματική εκφράζεις δύσκολα την αγάπη σου και προτιμάς κυρίως μέσω της σωματικής και όχι της λεκτικής επαφής. Οι σχέσεις της ζωής σου σπάνια είναι μόνιμες και σταθερές. Αν θες κάτι όμως πολύ, δεν το αφήνεις να φύγει από κοντά σου.


Αν γεννήθηκες στις 17 οποιουδήποτε μήνα


Το νούμερο «17», υποδηλώνει το ταλέντο σου στις επιχειρήσεις και τα οικονομικά. Είσαι έτοιμη να χειριστείς κάθε δύσκολη κατάσταση που περιλαμβάνει πολλά χρήματα ή μεγάλες επαγγελματικές ευθύνες. 


Βάζεις υψηλούς στόχους και είσαι πολύ φιλόδοξη, κάτι που σε κάνει πολλές φορές να ξεκινάς μεγάλα projects που δεν ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο ή και καθόλου μερικές φορές.


Αν γεννήθηκες στις 18 οποιουδήποτε μήνα


Εργάζεσαι πολύ σκληρά όταν βρίσκεσαι σε μία ομάδα και συνεργάζεσαι άριστα με τους συναδέλφους σου για να πετύχετε τον επιθυμητό στόχο. 


Σου αρέσει να διατηρείς την ιδιωτικότητα σου και να μοιράζεσαι πράγματα με λίγους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι απόλυτα. Αντιμετωπίζεις τις επιχειρήσεις με περισσότερο ανθρωπιστικό παρά τεχνοκρατικό τρόπο αλλά φροντίζεις πάντοτε να κάνεις προτάσεις στο τραπέζι που θα φέρουν κέρδος.


Αν γεννήθηκες στις 19 οποιουδήποτε μήνα


Από τη φύση σου, είσαι ένα άτομο που αγαπά την ανεξαρτησία και κάνει τα πάντα για αυτήν. Ωστόσο, τα πράγματα στη ζωή σου δεν είναι και τόσο ρόδινα καθώς παρουσιάζονται εμπόδια και ατυχίες στον δρόμο σου. 


Προτιμάς όμως να μην τα αντιμετωπίζεις με συμβατικές μεθόδους αλλά με το δικό σου ξεχωριστό τρόπο σκέψης. Δύσκολα θα πάρεις συμβουλές από άλλους ενώ μαθαίνεις περισσότερα μέσω των εμπειριών και των βιωμάτων σου.


Αν γεννήθηκες στις 20 οποιουδήποτε μήνα


Είσαι πολύ συναισθηματική και συχνά αναζητάς την αγάπη σε υπερβολικό βαθμό από τις ανθρώπινες σχέσεις σου. Τις περισσότερες φορές, υποχωρείς μπροστά στις επιθυμίες των άλλων ενώ είναι πολύ πιθανό να νιώθεις σε τακτά διαστήματα συναισθήματα κατάθλιψης, από τα οποία δύσκολα ξεφεύγεις. 


Όταν όμως τα πράγματα πάνε καλά, δε μπορείς να κρύψεις τη χαρά σου. Το κλειδί της επιτυχίας και της ευτυχίας σου κρύβεται στην πιο ισορροπημένη διαχείριση των συναισθημάτων σου.


Αν γεννήθηκες στις 21 οποιουδήποτε μήνα


Έχεις ένα φοβερό ταλέντο στην επικοινωνία και μπορείς να μαγέψεις τους πάντες με την λεκτική σου δεινότητα. Είσαι προικισμένη σε οποιοδήποτε πεδίο αφορά την τεχνολογία, την ομιλία μπροστά σε κοινό, τη γραφή και την επεξεργασία πληροφοριών. 


Η επιβλητικότητα στη φωνή και στον τρόπο που μιλάς μπορεί να πείσει τον οποιοδήποτε ενώ η υπομονή που δείχνεις ακούγοντας τους γύρω σου θα σε ωφελήσει αρκετά.


Αν γεννήθηκες στις 22 οποιουδήποτε μήνα


Μπορεί ορισμένες φορές να χρησιμοποιείς παράξενους τρόπους προσέγγισης των πραγμάτων αλλά πάντα καταφέρνεις να κερδίσεις αυτό που θέλεις, όπως είναι μία δουλειά για παράδειγμα. 


Όσο είσαι ακόμη μικρή διακρίνεσαι για το πείσμα σου ενώ μεγαλώνοντας θα δεις πως θα γίνεις πιο προσαρμοστική. Δίνε μεγαλύτερη βάση στις λεπτομέρειες γιατί πιθανότατα η δουλειά σου θα εξυπηρετεί το κοινό καλό και τα λάθη σου θα έχουν μεγάλη βαρύτητα.


Αν γεννήθηκες στις 23 του μήνα


Είναι πολύ πιθανόν να διαλέξεις μία δουλειά που θα περιλαμβάνει πολλά ταξίδια αλλά και επαφές με ανθρώπους άλλων πολιτισμών. 


Ακόμη και να μη συμβεί αυτό όμως, έχεις μία μεγάλη γκάμα φίλων από διαφορετικές χώρες που εμπλουτίζουν την οπτική σου για τα πράγματα και σε κάνουν να αντιλαμβάνεσαι καλύτερα τον κόσμο γύρω σου.


Αν γεννήθηκες στις 24 οποιουδήποτε μήνα


Είσαι μία πραγματικά γλυκιά ύπαρξη και φροντίζεις για όλους τους ανθρώπους που ανήκουν στην οικογένεια ή την παρέα σου. Αγαπάς τις ζεστές αγκαλιές και τις μοιράζεις και εσύ απλόχερα σε όσους κρίνεις πως τις αξίζουν. 


Μπορείς να κλάψεις εύκολα ακόμη και από χαρά. Έχεις μία φυσική τάση να διατηρείς ήρεμα και ειρηνικά τα πράγματα γύρω σου αποφεύγοντας τις εντάσεις και τους τσακωμούς.


Αν γεννήθηκες στις 25 οποιουδήποτε μήνα


Τρέφεις ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για οτιδήποτε σχετίζεται με την επιστήμη και την τεχνολογία. Εξαιτίας αυτού, οι περισσότερες ενέργειες σου βασίζονται στη λογική και όχι στο συναίσθημα.


Η ενεργειακή επιρροή του «7» που προκύπτει από την πρόσθεση του «2» και του «5», σε κάνει ορισμένες φορές ένα αρκετά μοναχικό άτομο.


Αν γεννήθηκες στις 26 οποιουδήποτε μήνα


Μπορείς να βρεις χρήματα ακόμη και από εκεί που δε φαντάζεται κανείς πως υπάρχουν. Λατρεύεις τις συνεργασίες με άλλους ανθρώπους και επιδιώκεις την ισορροπία στη ζωή σου.


Νιώθεις άνετα σε μία διευθυντική θέση καθώς ικανοποιούνται τόσο οι προσωπικές σου φιλοδοξίες όσο και το κοινωνικό σου status. Είσαι, επίσης, εξαιρετικά προσαρμοστικό άτομο κάτι που σε κάνει να αντιμετωπίζεις εύκολα νέες προκλήσεις.


Αν γεννήθηκες στις 27 οποιουδήποτε μήνα


Είσαι μία ανιδιοτελής ανθρωπίστρια που πραγματικά απολαμβάνει τον χρόνο που περνάει σε δραστηριότητες και οργανώσεις που εξυπηρετούν το κοινό καλό. Γνωρίζεις πως η ανθρωπότητα μπορεί να ανακάμψει αν ο ένας βοηθάει τον άλλον και δουλεύεις σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση. Απεχθάνεσαι την αδικία και θέλεις να την εξαλείψεις σε όλον τον κόσμο.


Αν γεννήθηκες στις 28 οποιουδήποτε μήνα


Γεννήθηκες με την πεποίθηση ότι όλοι οι άνθρωποι, ανάμεσα σε αυτούς και εσύ φυσικά, πρέπει να διαβάζουν βιβλία για να βρουν τους πραγματικούς τους εαυτούς. Έχεις ηγετικές τάσεις και ικανότητες για αυτό και σου είναι δύσκολο να ακούσεις τους άλλους γύρω σου.


Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως οι συμβουλές των άλλων μπορούν να σε βοηθήσουν καθώς θα σε κάνουν να δώσεις μεγαλύτερη βάση στις λεπτομέρειες του παρόντος παρά στην προοπτική του μέλλοντος.


Αν γεννήθηκες στις 29 οποιουδήποτε μήνα


Είσαι ιδεαλίστρια και τείνεις να επιδιώκεις τις περισσότερες φορές το άπιαστο. Μπορεί να μην έχεις καθαρή εικόνα του επιχειρηματικού κόσμου αλλά όταν βρεθείς κάτω από τις εντολές ενός καταξιωμένου διευθυντή θα φτάσεις πολύ ψηλά. Λατρεύεις τις τέχνες και έχεις βαθύτατες καλλιτεχνικές ανησυχίες.


Αν γεννήθηκες στις 30 οποιουδήποτε μήνα


Η δύναμη της γνώμης σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ευτυχία και την επιτυχία σου. Έχεις μία τάση να υποστηρίζεις μέχρι τέλους τη γνώμη σου και σου αρέσει να συμμετέχεις σε πνευματώδης συζητήσεις. 


Πρέπει, ωστόσο, να εμβαθύνεις και να ψάξεις καλύτερα τον εαυτό σου ώστε να μη λάβεις το ρόλο ενός υπολογιστή που μεταδίδει αφιλτράριστα κάθε άποψη του, στους άλλους.


Αν γεννήθηκες στις 31 οποιουδήποτε μήνα


Προορίζεσαι για την ελίτ αυτού του κόσμου. Ό, τι βάζεις στο μυαλό σου, θα το πετύχεις χωρίς αμφιβολία. 


Η προσέγγιση σου στην εργασία, την ερωτική σχέση και τη ζωή σου γενικότερα είναι αρκετά πρωτότυπη και αντισυμβατική. Θα επωφεληθείς γινόμενη λίγο πιο προσαρμοστική ώστε να μην επηρεάζεσαι από αλλαγές και δυσκολίες.


Απ’ ό,τι κατάλαβες, λοιπόν, καλά κάνεις και δεν παίρνεις τόσο αψήφιστα τα νούμερα στη ζωή σου!

epirusblog.gr
5 of 5
Ισχύει Άραγε Ότι Η Ημερομηνία Γενεθλίων Σου Παίζει Τόσο Μεγάλο Ρόλο;
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4348613796829976659
item