Γενέθλια για τον γιο της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη Γενέθλια για τον γιο της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γενέθλια για τον γιο της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη

Τα γενέθλια του γιορτάζει ο μικρός γιος της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη, για τον οποίο μάλιστα ετοίμασαν και μια φαντασμαγορική τούρτα.

Ο μικρός Αρίωνας έγινε δύο ετών και έσβησε τα κεράκια του πάνω σε μια εντυπωσιακή μπλε τούρτα, η οποία απεικόνιζε ένα εργόταξιο.

Η Τζένη Θεωνά που λίγο μετά την γέννηση του έκανε ένα ένα γλυκύτατο τατουάζ, θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον μικρό της γιο και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία της τούρτας στον προσωπικό της λογαρισμό στο Instagram.

Στην λεζάντα η ηθοποιός έγραψε: “6.4 Ένα μικρό εργοτάξιο ευτυχίας στήθηκε στην ζωή μας πριν ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ και την μεταμόρφωσε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΙΩΝΑ γιε μας!”.

Η τούρτα γενεθλίων του γιου της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη

Γενέθλια για τον γιο της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη τούρτα
Γενέθλια για τον γιο της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Ανέβαλαν ξαφνικά τον γάμο τους - Τι συνέβη

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης φαίνεται να «πάγωσαν» τις διαδικασίες του γάμου τους και να τον ανέβαλαν προσωρινά.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο τους.

Έχουν δημιουργήσει μια πολύ γλυκιά οικογένεια και έχουν στο πλευρό το μονάκριβο τους τον οποίο σχεδίαζαν να βαφτίσουν φέτος αλλά και να παντρευτούν.

Όπως φαίνεται όμως, η πανδημία αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό εμπόδιο και αναγκαστικά το ζευγάρι πρέπει να αναβάλλει και τα δύο μυστήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γιος τους γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019 και θα πάρει το όνομα Αρίωνας. Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ των άλλων, προχώρησε και σε μια σοκαριστική δήλωση.

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης


epirusblog.gr
5 of 5
Γενέθλια για τον γιο της Τζένης Θεωνά και του Δήμου Αναστασιάδη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6063392595523040599
Σχόλια
item