Τζένη Θεωνά-Δήμος Αναστασιάδης: Βόλτα και παιχνίδια με τον γιο τους στον Εθνικό κήπο

Την πιο ήρεμη αλλά συγχρόνως και πιο όμορφη περίοδο της οικογενειακής τους ευτυχίας διανύουν ο Δήμος Αναστασιάδης και η Τζένη Θεωνά με τον δύο ετών γιο τους.

Μάλιστα, τώρα που λόγω πανδημίας οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους είναι πολύ περιορισμένες, τους αρέσει πολύ να περνούν χρόνο εκτός σπιτιού, για μία βόλτα και παιχνίδια στο πάρκο

Και επειδή το σπίτι τους που βρίσκεται στο κέντρο, είναι πολύ κοντά στον Εθνικό Κήπο, ο οποίος έχει γίνει δημοφιλής τους τελευταίους μήνες καθώς σε αυτόν καταφεύγουν όλοι οι Αθηναίοι που θέλουν να αθληθούν ή να απολαύσουν έναν περίπατο στη φύση, καταλήγουν εκεί συχνά οικογενειακώς για να παίξουν και να περάσουν όμορφα με τον γιο τους.

Εκεί τους εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός και μάλιστα η Τζένη Θεωνά έδωσε μαθήματα στυλ με την εντυπωσιακή αθλητική φόρμα που φορούσε. Η ευτυχισμένη μαμά είχε πάρει μαζί της πολλά παιχνίδια του μικρού και κάτι για να τσιμπήσει εφόσον θα κάθονταν αρκετή ώρα εκεί και έτσι είχαν μαζί όλα τα απαραίτητα για να καθίσουν στο γρασίδι και να απολαύσουν και το πικ νικ τους.

Ο μικρός χάρηκε πολύ με τις δραστηριότητες στο πάρκο, έτρεξε, έπαιξε με άλλα παιδάκια και το διασκέδασε, όπως βέβαια και οι γονείς του που χαίρονται να βλέπουν το χαμόγελό του στα πρόσωπό του.


epirusblog.gr
5 of 5
Τζένη Θεωνά-Δήμος Αναστασιάδης: Βόλτα και παιχνίδια με τον γιο τους στον Εθνικό κήπο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4764479724071157263
item