Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ποζάρει με την αδερφή της – Η εκπληκτική ομοιότητα Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ποζάρει με την αδερφή της – Η εκπληκτική ομοιότητα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ποζάρει με την αδερφή της – Η εκπληκτική ομοιότητα

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου εκτός από μια πολύ ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μια πολύ όμορφη κοπέλα ενώ το τελευταίο διάστημα βλέπει και την προσωπική της ζωή να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο αφού βρίσκεται σε σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου όμως δεν είναι η μόνη όμορφη κοπέλα της οικογένειάς της. Εξίσου όμορφη είναι και η αδερφή της Όλγα. 

Η ίδια μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε πει: “Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας. Με την αδελφή μου που σπουδάζει ηθοποιός, είμαστε ίδιες”.

Xθες μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια φωτογραφία μαζί της επιβεβαιώνοντας την σοκαριστική ομοιότητα με την αδερφή της.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός

epirusblog.gr
5 of 5
Χρύσα Μιχαλοπούλου: Η σύντροφος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ποζάρει με την αδερφή της – Η εκπληκτική ομοιότητα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2850428325143661249
Σχόλια
item