Εριέττα Κούρκουλου: Έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά Εριέττα Κούρκουλου: Έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εριέττα Κούρκουλου: Έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά

Έτοιμη να γίνει για πρώτη φορά μαμά είναι η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία θέλησε να μοιραστεί το συναίσθημα αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Εριέττα είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά αναρτά φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα της, με μια ανάρτηση της να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Αυτή την φορά θέλησε να κάνει ένα quiz με τους followers και να απαντά στις ερωτήσεις όλων. Στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, η ίδια απάντησε με μια κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη κι ένα emoji που λέει “είναι αλήθεια”.

Η φωτογραφία της Εριέττας Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου έτοιμη να γίνει μαμά

«Η δική μου διαφορετικότητα ήρθε με τη μορφή μιας πολύ καλής οικονομικά κατάστασης»

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala με αφορμή την σημερινή Ημέρα της Γυναίκας και μεταξύ των άλλων εξιστόρησε στιγμιότυπα από την προσωπική της διαδρομή.

Η ιδρύτρια και Πρόεδρος της Save a Greek Stray αναφέρθηκε στο πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τα ζώα, ενώ προχώρησε και σε μια σπάνια εξομολόγηση για την ζωή της.

Η Εριέττα ανέφερε χαρακτηριστικά: “Για κάθε παιδί που μεγαλώνει στην Ελλάδα, η διαφορετικότητα είναι επικίνδυνη. Η δική μου διαφορετικότητα ήρθε με τη μορφή μιας πολύ καλής οικονομικά κατάστασης και δυο γονέων που βρίσκονταν διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας.

Η τιμωρία μου για όλα αυτά ήταν ο αποκλεισμός μου από τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου και η αθεμελίωτη κολακεία των ενηλίκων, τους οποίους γρήγορα έπαψα να εμπιστεύομαι. Έτσι ξεκίνησε ο θαυμασμός μου για τα ζώα.

Παρατήρησα ότι για εκείνα ήμουν ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους και το μόνο που με ξεχώριζε ήταν η ευγένειά μου προς εκείνα, την οποία και επιβράβευαν δείχνοντας μου εμπιστοσύνη.

Όταν έχεις την τύχη να βρίσκεσαι κοντά σε μη ανθρώπινα ζώα, αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν δικά τους συναισθήματα, επιθυμίες και προτιμήσεις, όπως έχουμε και εμείς. 

Ξαφνικά ανοίγεις τα μάτια σου στην κόλαση που έχουμε δημιουργήσει και όλα αυτά τα πλάσματα που είχαν την ατυχία να μη γεννηθούν άνθρωποι. 

Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ εάν δεν κάνεις κάτι γι’ αυτά” κατέληξε η Εριέττα Κούρκουλου.

Εριέττα Κούρκουλου σπάνια εξομολόγηση


epirusblog.gr
5 of 5
Εριέττα Κούρκουλου: Έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3072883020432500374
Σχόλια
item