Νίνα Λοτσάρη: Η φωτογραφία με τη μητέρα της θα σας εντυπωσιάσει Νίνα Λοτσάρη: Η φωτογραφία με τη μητέρα της θα σας εντυπωσιάσει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Νίνα Λοτσάρη: Η φωτογραφία με τη μητέρα της θα σας εντυπωσιάσει

Η Νίνα Λοτσάρη αν και είναι δραστήρια στα social media, αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά της ή τις πιο προσωπικές.

Ωστόσο, χθες ανέβασε μια φωτογραφία από τη παιδική της ηλικία και εντυπωσιαστήκαμε  με την μητέρα της.

«Η μαμά μου υπέρ καλλονή στα νιάτα της (αφήστε με να είμαι κουκουβάγια στη θέση της?)και γω δεν ξέρω σ’αυτή την ηλικία αν μοιάζω για κοριτσάκι η αγοράκι τελικά!?», έγραψε η καλλιτέχνιδα και εμείς δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε ειδικά με το σχόλιο που αφορά στη μαμά της.

Η Νίνα Λοτσάρη είναι κι η ίδια μια πολύ όμορφη γυναίκα κι έχει αρκετά από τα χαρακτηριστικά της μητέρας της.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα μέσα σε μία μουσική οικογένεια, με τον πατέρα της, Νίκο, να της δίνει αφ' ενός το έναυσμα της κλασσικής παιδείας και αφ' ετέρου να την μυεί σε αρχέγονα και αναλλοίωτα ακούσματα, όπως αυτά των Pink Floyd. 

Ο παππούς της Δημήτρης, δεξιοτέχνης του βιολιού, την επηρέασε εξίσου, δίνοντας της από μικρή ηλικία, το στίγμα που έμελλε ν' ακολουθήσει στην μετέπειτα εξέλιξή της. 

«Από πολύ μικρή γνώριζα αυτό πού ήθελα να κάνω», σχολιάζει και η ίδια, «άρπαζα τα μικρόφωνα που βρισκόταν στο σπίτι μου και τραγουδούσα τα πάντα, από Γλυκερία, μέχρι όπερα».

Η ίδια κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της και ασχολήθηκε με τον χορό, το θέατρο και την μουσική. Όσον αφορά στα προσωπικά της, οι δύο κόρες της, Νεφέλη και Ερωφίλη-Ευαγγελία, είναι η μεγάλη της αδυναμία.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τα παιδιά της.epirusblog.gr
5 of 5
Νίνα Λοτσάρη: Η φωτογραφία με τη μητέρα της θα σας εντυπωσιάσει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7400224122373826957
Σχόλια
item