Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε πώς ήταν στην εφηβική του ηλικία! Ποσό απέχει από το σήμερα;

O Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία τόσο στη νεανική ηλικία, όσο και σε μεγαλύτερους.

Τα τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού έχουν αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο από τους θαυμαστές και το κοινό του και κάθε φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με τα τραγούδια του. 

Να σας θυμίσουμε πως ο δημοφιλής τραγουδιστής κατά τη διάρκεια του μουσικού ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Απριλίου μέσα από τη συχνότητα του Mega, αποκάλυψε τον χωρισμό του.


Ο ίδιος είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Σε αυτό το διάστημα έψαξα πολύ τον εαυτό μου συναισθηματικά, προσωπικά και μουσικά. 

Εκείνη την περίοδο χώρισα κιόλας. Μπορεί από την εταιρεία μου να μου έλεγαν ότι είμαι νούμερο ένα σε πωλήσεις, όμως συναισθηματικά ήμουν πολύ χαμηλά και δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ»!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αυτήν την περίοδο ξεκουράζεται και φορτίζει μπαταρίες, μιας και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις έχουν μειωθεί κατά πολύ εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ωστόσο, ειδικότερα αυτή την περίοδο, ο τραγουδιστής δεν σταματάει να επικοινωνεί με τους χιλιάδες ακόλουθους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει πολλά fun clubs, ειδικά στο instagram και έτσι κρατάει την σχέση με τους θαυμαστές του ακόμα πιο ζωντανή. 

Μάλιστα ένα από τα fun club του στο instagram ανήρτησαν μια φωτογραφία στην οποία ο τραγουδιστής βρισκόταν σε εφηβική ηλικία.

Δείτε την φωτογραφία.






































































































epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνος Αργυρός: Δείτε πώς ήταν στην εφηβική του ηλικία! Ποσό απέχει από το σήμερα;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5585285888292792523
item