Άρτα: «Ζητήσαμε νέες προσλήψεις στο Δήμο Αρταίων» αναφέρει ο Χρ. Τσιρογιάννη στην συνάντηση με τον Στέλιο Πέτσα Άρτα: «Ζητήσαμε νέες προσλήψεις στο Δήμο Αρταίων» αναφέρει ο Χρ. Τσιρογιάννη στην συνάντηση με τον Στέλιο Πέτσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: «Ζητήσαμε νέες προσλήψεις στο Δήμο Αρταίων» αναφέρει ο Χρ. Τσιρογιάννη στην συνάντηση με τον Στέλιο Πέτσα

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την επικείμενη μεταρρύθμιση στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, αφού ο Δήμαρχος είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, αλλά και τρέχοντα θέματα της Άρτας.

Ειδικότερα, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τη χρηματοδότηση των Δήμων, τις προτάσεις που έχει υποβάλλει ο Δήμος στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”, την χρηματοδότηση για τις θεομηνίες, τις ιδιοκτησίες στο Γλυκόριζο, την κινητικότητα, αλλά και στην ανάγκη για νέες προσλήψεις αφού ο Δήμος έχει το μικρότερο ανθρώπινο δυναμικό των τελευταίων ετών και την ίδια ώρα πλήθος θεμάτων που πρέπει να διαχειριστεί.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός, τόνισε ότι προσδοκά ο κύκλος αυτός ενημέρωσης και συναντήσεων να συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα, με τον Δήμαρχο να «απαντά» προσκαλώντας τον Στέλιο Πέτσα να επισκεφτεί την Άρτα.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: «Ζητήσαμε νέες προσλήψεις στο Δήμο Αρταίων» αναφέρει ο Χρ. Τσιρογιάννη στην συνάντηση με τον Στέλιο Πέτσα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 325059637459047256
Σχόλια
item