Πενέλοπε Κρουζ: Η ηθοποιός με τη μεσογειακή ομορφιά είναι πλέον ξανθιά - Δείτε φωτογραφίες Πενέλοπε Κρουζ: Η ηθοποιός με τη μεσογειακή ομορφιά είναι πλέον ξανθιά - Δείτε φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πενέλοπε Κρουζ: Η ηθοποιός με τη μεσογειακή ομορφιά είναι πλέον ξανθιά - Δείτε φωτογραφίες

Η 45χρονη ηθοποιός έχει δοκιμάσει αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στο «Parallel Mothers».

Η καλλονή Πενέλοπε Κρουζ, η οποία έχει γίνει γνωστή για τη μεσογειακή ομορφιά της, εγκατέλειψε την εικόνα της με τα μελαχρινά μαλλιά, αλλάζοντας τα σε ξανθά.

Η ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έχει επιχειρήσει πολλές αλλαγές στο λουκ της για τις ανάγκες του ρόλου της στη νέα ταινία «Parallel Mothers» με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ. 

Πριν από λίγο καιρό η Πενέλοπε Κρουζ είχε αναρτήσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία της, όπου φαίνεται να έχει προσθέσει μερικές ξανθές ανταύγιες στα καστανά μαλλιά της.

Όμως πρόσφατα, ο λογαριασμός Just Jared στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία της 46χρονης ηθοποιού, όπου η ίδια δείχνει πιο ξανθιά από ποτέ. 

Αν και κανένας δεν την έχει συνηθίσει με το συγκεκριμένο λουκ, οι κριτικές του κοινού είναι πολύ θετικές.


epirusblog.gr
5 of 5
Πενέλοπε Κρουζ: Η ηθοποιός με τη μεσογειακή ομορφιά είναι πλέον ξανθιά - Δείτε φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1728866979248062080
Σχόλια
item