Ιωάννα Μπέλλα: Η άγνωστη συγγενική σχέση με τον Γιώργο Καραμίχο και τη Μαρία Λεκάκη Ιωάννα Μπέλλα: Η άγνωστη συγγενική σχέση με τον Γιώργο Καραμίχο και τη Μαρία Λεκάκη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ιωάννα Μπέλλα: Η άγνωστη συγγενική σχέση με τον Γιώργο Καραμίχο και τη Μαρία Λεκάκη

Η Ιωάννα Μπέλλα, επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης το πλατό του The 2night Show! To όμορφο μοντέλο, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι και να δραστηριοποιηθεί εκεί ως μοντέλο, εν μέσω πανδημίας. 

Aναφέρθηκε  στην επιστροφή της στην Ελλάδα και στο επόμενο επαγγελματικό της ταξίδι στο Λονδίνο. 

Εξήγησε γιατί έχασε 10 κιλά το καλοκαίρι και πώς αντιμετωπίζει τον ανταγωνισμό που βιώνει στον χώρο της μόδας, και αποκάλυψε για πρώτη φορά τη συγγενική σχέση που έχει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο!

Ήμουν στο Ντουμπάι 4 μήνες γύρισα, έκανα καραντίνα στους γονείς μου στη Βέροια και μετά θα πάω Λονδίνο. Είναι τιμή μου να με λένε καλό παιδί. Ευχαριστώ τους γονείς μου γι΄ αυτό.

Περίμενα ότι θα με σχολίαζαν. Αλλά εγώ ήμουν εκεί για δουλειά. Σχολίασαν περισσότερο τα φαγητά που ανέβαζα. Συγκατοίκησα με μια φίλη μου για δύο μήνες. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στο Ντουμπάι γιατί πήγαν πολλά μοντέλα λόγω κορονοϊού. Εργαζόμουν 3 με 4 φορές την εβδομάδα. Εκεί είναι εύκολο να κάνεις φωτογραφίσεις για περιοδικά.

Έχασα το καλοκαίρι 10 κιλά, γιατί έπρεπε να είμαι πιο skinny. Εγώ ήθελα να το κάνω. Τώρα στο Ντουμπάι πήρα 6! Το καλοκαίρι, έβλεπα τον εαυτό μου στο καθρέφτη και δεν ήμουν ικανοποιημένη από αυτό που έβλεπα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στα μοντέλα και αυτό με αγχώνει.

Στο GNTM, είχαν τη δικιά τους γνώμη αλλά εγώ έκανα τη δουλειά μου στο εξωτερικό. Δεν είμαι αυτό που ήθελαν στο show. Όταν μου ήρθε η πρόταση για το L’ Officiel έτρεμα κι έκλαιγα. Είχα πέσει πολύ ψυχολογικά με την κριτική που δέχθηκα.

Είμαι κορίτσι της σχέσης, της συντροφικότητας. Μου αρέσει να με φροντίζουν και να φροντίζω το σύντροφό μου. Μου αρέσει ο σύντροφός μου να είναι από άλλο χώρο. Θα ήθελα σε 10 χρόνια να έχω μια πιο σταθερή δουλειά. Να ανοίξω ένα ινστιτούτο ομορφιάς.


Είμαι ανιψιά της Μαρίας Λεκάκη και του Γιώργου Καραμίχου. Είναι ξαδέλφια της μαμάς μου. Τους θαυμάζω και τους αγαπώ.

epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννα Μπέλλα: Η άγνωστη συγγενική σχέση με τον Γιώργο Καραμίχο και τη Μαρία Λεκάκη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3431367669662887884
Σχόλια
item