Για παραγωγή νέου Εθνικού Οπλισμού απο τα ΕΑΣ έκανε λόγο ο ΥΦΕΘΑ!!! Για παραγωγή νέου Εθνικού Οπλισμού απο τα ΕΑΣ έκανε λόγο ο ΥΦΕΘΑ!!! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Για παραγωγή νέου Εθνικού Οπλισμού απο τα ΕΑΣ έκανε λόγο ο ΥΦΕΘΑ!!!

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, σήμερα, Τρίτη 13 Απριλίου 2021, μετέβη στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΕΑΣ) Α.Β.Ε.Ε. (ΕΒΟ – ΠΥΡΚΑΛ), στο Αίγιο.

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΑΣ κ. Νικόλαο Κωστόπουλο, τον Διευθυντή κ. Γιώργο Μαντζαβίνο και εκπροσώπων του Διοικητικού Συμβουλίου Εργαζομένων, σχετικά με την πρόοδο των θεμάτων παραγωγής νέου Εθνικού Οπλισμού, την ενεργειακή αναβάθμιση και στελέχωση του εργοστασίου, καθώς και τις εξελίξεις για την κατάρτιση συλλογικής σύμβασης των εργαζομένων.

Στις συζητήσεις συμμετείχαν επίσης οι Βουλευτές του Νομού Αχαΐας κ. Ανδρέας Κατσανιώτης, κ. Ιάσονας Φωτήλας, κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου και εκπρόσωπος του Βουλευτή κ. Άγγελου Τσιγκρή.

Στη συνέχεια, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο

Συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής της Αιγιαλείας από την επικείμενη παραγωγή του Εθνικού Οπλισμού από τα ΕΑΣ Αιγίου, στο πλαίσιο συμβολής και της Εθνικής Άμυνας στην ανάπτυξη της χώρας.


epirusblog.gr
5 of 5
Για παραγωγή νέου Εθνικού Οπλισμού απο τα ΕΑΣ έκανε λόγο ο ΥΦΕΘΑ!!!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 2472183535479468042
Σχόλια
item