Ήγουμενίτσα: Σημαντική δωρεά για τους αθλητές της Ηγουμενίτσας... Ήγουμενίτσα: Σημαντική δωρεά για τους αθλητές της Ηγουμενίτσας... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Σημαντική δωρεά για τους αθλητές της Ηγουμενίτσας...

Η Πρόεδρος του  Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της στην σχολή Πολεμικών Τεχνών του  Κωνσταντίνου Ζάγκα για τη σημαντική χορηγία του στο τμήμα Αθλητισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Πρόκειται για ένα πολυμηχάνημα  γυμναστικής, Ολυμπιακού τύπου. Το πολυμηχάνημα θα τοποθετηθεί  στο κλειστό χώρο του Δημοτικού σταδίου Ηγουμενίτσας, όπου υπάρχει άμεση ανάγκη χρήσης του τόσο από αθλητές,  που προετοιμάζονται για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, όσο και από αθλητές για το πρόγραμμα ενδυνάμωσης.   

Σε επιστολή της κας Ζεϊμπέκογλου  προς τον κ. Ζάγκα τονίζεται  η εκτίμηση "έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, ευημερία, κάθε επιτυχία στην σχολή πολεμικών τεχνών σας (Tae Kwon Do Zagas) και για ότι κάνετε στην ζωή σας. 

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και βοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι  τη στήριξη σας στον αθλητισμό του Δήμου μας.  

Η δωρεά σας αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κοινωνικής ευθύνης, γι αυτούς που μπορούν να προσφέρουν". 

epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Σημαντική δωρεά για τους αθλητές της Ηγουμενίτσας...
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 659471789326568291
Σχόλια
item