Άρτα: "Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ για τις κινήσεις στήριξης της τοπικής αγοράς της Άρτας" Άρτα: "Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ για τις κινήσεις στήριξης της τοπικής αγοράς της Άρτας" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: "Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ για τις κινήσεις στήριξης της τοπικής αγοράς της Άρτας"

"Σε συνέχεια του Δελτίου Τύπου καταγγελία του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για αγορές από ΔΕΥΑ και ΔΗΚΕΔΑ από επιχειρήσεις εκτός Άρτας, λάβαμε απαντητική επιστολή από την ΔΗΚΕΔΑ και το Πρόεδρο της Κύριο Γαλάνη Παναγιώτη...

Η έκπληξη μας  ήταν ευχάριστη γιατί στη επιστολή (σας την παραθέτουμε) αναγνωρίζετε ότι οι αγορές έγιναν εκ παραδρομής και ότι υπάρχει εντολή από τον Πρόεδρο οι αγορές όλες να γίνονται από την τοπική αγορά.

Σαν Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας θα θέλαμε να δώσουμε δημόσια ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ για τις κινήσεις στήριξης της τοπικής αγοράς αλλά και για το ήθος του να παραδέχεται ένα λάθος εκ παραδρομής και να το διορθώνει.

Επίσης θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο Εμπορικός Σύλλογος  Άρτας θα είναι αρωγός και συνεργάτης σε οτι ενέργειες μας  ζητηθούν από την ΔΗΚΕΔΑ στο μέλλον.

Αναμένουμε κάτι ανάλογο και από την ΔΕΥΑΑ
".

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ  Α.  ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ


Διαβάστε την απάντηση της ΔΗΚΕΔΑ στον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας:

"Πρώτα από όλα, θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον Εμπορικό Σύλλογο της Άρτας, για την αγάπη και το ενδιαφέρον που έδειξε και δείχνει στην στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Η ανάδειξη του θέματος για αγορές της Δημοτικής Επιχείρησης σε επιχειρήσεις εκτός Άρτας, ήταν καίρια. Θέλω να δώσω να συμπληρώσω τα στοιχεία που φανερώνουν την πλήρη εικόνα.

Από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΑ, έχω δώσει σαφείς εντολές για στήριξη της τοπικής αγοράς, όσο αυτό είναι δυνατό. Και τα καταφέραμε στο μέγιστο. Μόνο για το 2021, η επιχείρηση δαπάνησε 11.200€. 

Από αυτά τα χρήματα, εκτός Άρτας έγιναν αγορές συνολικού ύψους 219€, ποσό που θεωρούμε ότι είναι αμελητέο, αλλά ίσως κακώς έγινε, από βιασύνη και λόγω του lockdown στο οποίο βρεθήκαμε τους τελευταίους μήνες. Μπορούμε μόνο να υποσχεθούμε ότι αυτό το ποσό, θα το μηδενίσουμε στο άμεσο μέλλον.

Μαζί με την μισθοδοσία των εργαζομένων, για το 2021, η ΔΗΚΕΔΑ έχει δαπανήσει 105.000€, χρήματα που έχουν έρθει ΟΧΙ από την τοπική κοινωνία, αλλά από πόρους ΕΣΠΑ/ΕΕΤΑΑ. Άρα η εισροή χρημάτων στην περιοχή μας, είναι σημαντική. Δεν “ανακυκλώνουμε” χρήματα των Αρτινών, αλλά αντίθετα, η επιχείρηση λειτουργεί σαν “τονωτική ένεση” αύξησης των εσόδων της πόλης.

Και πάλι μπράβο για την ανάδειξη του θέματος και από την πλευρά μας σας υποσχόμαστε την αυξημένη προσοχή και έλεγχο σε κάθε μελλοντική δαπάνη
".

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΔΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: "Συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ για τις κινήσεις στήριξης της τοπικής αγοράς της Άρτας"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 874846584976434408
Σχόλια
item