Ήπειρος: Σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου για τη δοκιμαστική λειτουργία των ΣΜΑ Ήπειρος: Σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου για τη δοκιμαστική λειτουργία των ΣΜΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου για τη δοκιμαστική λειτουργία των ΣΜΑ

To ζήτημα της δοκιμαστικής λειτουργίας των Σταθμών Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Ηπείρου μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη προς τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερών Αποβλήτων Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου. 

Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού η σημερινή σύσκεψη έγινε με τη συμμετοχή του Προεδρείου του Φορέα και των μελών του Δ.Σ. από την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και θα ακολουθήσει και δεύτερη με τα υπόλοιπα μέλη του.

Μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Περιφερειάρχης δήλωσε ότι τέθηκε το θέμα της οργάνωσης της εξάμηνης δοκιμαστικής λειτουργίας των ΣΜΑ ώστε να γίνει στη συνέχεια η οριστική παραλαβή του εξοπλισμού. 

Πρόσθεσε ακόμη ότι εκ μέρους του έγινε και μια γενική ενημέρωση για ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Εργοστασίου Επεξεργασίας Απορριμμάτων.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου για τη δοκιμαστική λειτουργία των ΣΜΑ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 915269239406936897
Σχόλια
item