Ηρώ Μπέζου – Η κόρη του Γιάννη Μπέζου αποκαλύπτει: “Υπάρχει προκατάληψη για το όνομά μου” Ηρώ Μπέζου – Η κόρη του Γιάννη Μπέζου αποκαλύπτει: “Υπάρχει προκατάληψη για το όνομά μου” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηρώ Μπέζου – Η κόρη του Γιάννη Μπέζου αποκαλύπτει: “Υπάρχει προκατάληψη για το όνομά μου”

Την κόρη του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, Ηρώ Μπέζου, συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Pop Up και η δημοσιογράφος Χριστιάνα Κοχλατή. 

Μεταξύ άλλων, η νεαρή ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν την ενδιαφέρει καθόλου η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει προκατάληψη γύρω από το όνομά της.

«Η τηλεόραση δεν είναι κάτι που με γοητεύει πολύ, ενώ βλέπω τηλεόραση. Σαν θεατής μου αρέσει, αλλά δεν είναι κάτι που με γοητεύει πολύ καλλιτεχνικά. 

Νομίζω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη σχέση μου με το θέατρο και είναι κάτι που απαιτεί χρόνο και κόπο» ανέφερε η Ηρώ Μπέζου.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για κάστινγκ, όχι ανάθεση. Δεν έχω συντονιστεί με όλο αυτό μέχρι τώρα. Υπάρχει μια προκατάληψη προφανώς γύρω από το όνομά μου. Προσπαθώ να στοχεύω, χωρίς περισπασμούς».

Δες το σχετικό απόσπασμα:epirusblog.gr
5 of 5
Ηρώ Μπέζου – Η κόρη του Γιάννη Μπέζου αποκαλύπτει: “Υπάρχει προκατάληψη για το όνομά μου”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6303529113868884134
Σχόλια
item