Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν φαντάζεσαι πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της, όταν τη βλέπει στις Άγριες Μέλισσες Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν φαντάζεσαι πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της, όταν τη βλέπει στις Άγριες Μέλισσες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν φαντάζεσαι πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της, όταν τη βλέπει στις Άγριες Μέλισσες

Η Θεοφανία Παπαθωμά, η Βιολέτα από τις Άγριες Μέλισσες, κάθισε σήμερα στον καναπέ της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Με εξομολογητική διάθεση, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε με… χιουμοριστικό τρόπο πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της, όταν τη βλέπει στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

«Η μικρή τα νεύρα της, δε θέλει καθόλου να το βλέπει. Λέει “Όχι Δούκα, όχι Δούκα”, η Αγάπη (η μεγαλύτερη κόρη της Θεοφανίας Παπαθωμά και του Γρηγόρη Πετράκου) θέλει να το βλέπει, της αρέσει πάρα πολύ. 

Δε ξέρω πώς το αντιλαμβάνονται, η αλήθεια είναι. 

Η μικρή μου λέει “γιατί δύο μαμάδες; Εσύ και αυτή”. Τι να της πω; Ότι αυτή είναι ψεύτικη; Είναι δύσκολο να το κατανοήσει» ανέφερε αρχικά.

Αναφορικά με τη διασημότητα που έχει τόσο η ίδια, όσο και ο Γρηγόρης Πετράκος, η Θεοφανία Παπαθωμά απάντησε: «Δεν κάναμε ποτέ μεγάλο θέμα γι’ αυτό. Ούτε λέμε και στα παιδιά κάτι… Δεν τους ενοχλεί, ούτως ή άλλως δεν είναι τόσο έντονο».

Δες το σχετικό απόσπασμα από το Έλα Χαμογέλα:epirusblog.gr
5 of 5
Θεοφανία Παπαθωμά: Δεν φαντάζεσαι πώς αντιδρά η μικρότερη κόρη της, όταν τη βλέπει στις Άγριες Μέλισσες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3472377066307140250
Σχόλια
item