Πρέβεζα: Προσφορά ζωής από τον Όμιλο Εταιρειών Τέφα Πρέβεζα: Προσφορά ζωής από τον Όμιλο Εταιρειών Τέφα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Προσφορά ζωής από τον Όμιλο Εταιρειών Τέφα

Με επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Όμιλος Εταιρειών Τέφα στην Πρέβεζα.

Σε ανακοίνωσή του ο Όμιλος αναφέρει:

Διανύοντας ένα ακόμη κρίσιμο διάστημα και πάντα πιστοί στη φιλοσοφία του Ομίλου για προσφορά στο συνάνθρωπο, η Διοίκηση και το Προσωπικό των Εταιρειών του Όμιλου Τέφα (Κλεοπάτρα Μαρίνα ΑΕ, Πρέβεζα Μαρίνα ΑΕ και Ναυπηγοπλαστική ΑΕΒΕ) συναισθανόμενοι τις ανάγκες που παρουσιάζονται για αποθέματα αίματος πραγματοποίησε μια ακόμη εθελοντική αιμοδοσία, σε συνέχεια των προηγούμενων.

aimodosi3

Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για τους εθελοντές αιμοδότες, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πρέβεζας, την Παρασκευή 2/04/2021, με μεγάλη συμμετοχή, η εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού του Ομίλου Εταιρειών Τέφα. 

Στόχος του Ομίλου είναι να συνεχίσει να αποτελεί έναν πυλώνα συνεισφοράς στην τοπική κοινωνία.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες του Ομίλου Τέφα, που προσήλθαν στην αιμοδοσία, καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό:

Εύη Καχριμάνη, Διευθύντρια Αιμοδοσίας Γ.Ν. Πρέβεζας
Στύλος Δημήτριος, νοσηλευτικό προσωπικό
Ψωφάκη Βάσω, νοσηλευτικό προσωπικό
Γεωργοκίτσος Θωμάς, νοσηλευτικό προσωπικό
Μάρος Δημήτριος, οδηγός ασθενοφόρου

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ, μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι σημαντική, όσοι επιθυμούν να προσφέρουν μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πρέβεζας στο τηλέφωνο 2682361222.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Προσφορά ζωής από τον Όμιλο Εταιρειών Τέφα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 7698588859125429201
Σχόλια
item