Πρέβεζα: Ανακοίνωση για τον καθαρισμό οικοπέδων Πρέβεζα: Ανακοίνωση για τον καθαρισμό οικοπέδων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ανακοίνωση για τον καθαρισμό οικοπέδων

Σύμφωνα με το άρθρο 94, παρ. 26 του Ν.3852/2010 και σύμφωνα με την υπ.αριθμ.4/2012 πυροσβεστική διάταξη, προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς ή ταχείας επέκτασης  αυτής  οι ιδιοκτήτες, νομείς, και επικαρπωτές οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων έχουν την υποχρέωση καθαρισμού τους.

Ο μη καθαρισμός των χώρων αυτών από τους ιδιοκτήτες οδηγεί:

·  στην επιβολή προστίμου 0,50€/τ.μ.  & τέλος

·  στην βεβαίωση της δαπάνης  καθαρισμού των οικοπέδων αυτών

Εν όψει της θερινής περιόδου, ο Δήμος προσβλέπει στην συνεργασία των Δημοτών και τονίζει ότι κάθε ολιγωρία είναι σε βάρος του περιβάλλοντος και της περιουσίας των συμπολιτών μας.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Εν όψει της θερινής περιόδου και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, ο Δήμος, για την ασφαλή διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων, των απορριμματοφόρων αλλά και των επιβατηγών αυτοκινήτων, καλεί τους ιδιοκτήτες ή εκμεταλλευτές παρόδιων ακινήτων (οικόπεδα και αγροτεμάχια) να προβούν άμεσα στην κοπή κλαδιών δέντρων ή θάμνων που εξέχουν στο αγροτικό και δημοτικό οδικό δίκτυο.

Ο Δήμος προσβλέπει στην συνεργασία των Δημοτών και τονίζει ότι κάθε ολιγωρία είναι σε βάρος του περιβάλλοντος και της περιουσίας των πολιτών.          

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ανακοίνωση για τον καθαρισμό οικοπέδων
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 4664066097431911978
Σχόλια
item