«Η Φάρμα»: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζεται να γίνει... αγρότισσα «Η Φάρμα»: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζεται να γίνει... αγρότισσα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

«Η Φάρμα»: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζεται να γίνει... αγρότισσα

Είναι ήδη γνωστό πως, ο Κώστας Γκρέκας ,ο Τάσος Ξιαρχό και οι δίδυμες χορεύτριες έχουν ήδη μπει στη «Φάρμα» και σύντομα θα τους απολαύσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ωστόσο, η Φαίη Σκορδά πέταξε «βόμβα», καθώς αποκάλυψε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ένα βήμα πριν τη συμφωνία με την παραγωγή ώστε να γίνει αγρότισσα.
«Τα κορίτσια μπαίνουν σίγουρα. Εγώ έχω μια δική μου πληροφορία, δεν είναι όμως σίγουρο. Πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υπάρχει περίπτωση να γίνει αγρότισσα και να μπει στη Φάρμα. Εγώ χθες έκανα το τηλεφώνημά μου. 

Δε μίλησα με την Αλεξάνδρα, μίλησα με άτομο του περιβάλλοντός της. Μου είπε πως την Κυριακή μπορεί να μπει μέσα» είπε η Φαίη Σκορδά.

Μάλιστα, άτομο του κοντινού της περιβάλλοντος επιβεβαίωσε την είδηση. Είναι λοιπόν σίγουρο ότι η καυτή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπαίνει στο ριάλιτι και η συνέχει επί της οθόνης….


epirusblog.gr
5 of 5
«Η Φάρμα»: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ετοιμάζεται να γίνει... αγρότισσα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7445962429713746559
Σχόλια
item