Στη Σαουδική Αραβία την Τρίτη ο Δένδιας και ο Παναγιωτόπουλος Στη Σαουδική Αραβία την Τρίτη ο Δένδιας και ο Παναγιωτόπουλος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη Σαουδική Αραβία την Τρίτη ο Δένδιας και ο Παναγιωτόπουλος

Σειρά συναντήσεων με ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, θα επισκεφθούν αύριο, Τρίτη 20 Απριλίου, τη Σαουδική Αραβία.

Θα πραγματοποιήσουν σειρά συναντήσεων με ανώτατους κυβερνητικούς παράγοντες στο πλαίσιο προώθησης και εμπέδωσης της αμυντικής διπλωματίας, καθώς και ενίσχυσης της διπλωματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Στο Ριάντ, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί διαδοχικά με τον γενικό γραμματέα του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, Ναγιέφ μπιν Φάλαχ αλ Χαζράφ, με τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, πρίγκηπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν και τον υπουργό Επικρατείας, αρμόδιο για τις Εξωτερικές Υποθέσεις, Αντέλ αλ Τζουμπέιρ.

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας πρίγκηπα Χαλίντ μπιν Σαλμάν και με τον Σαουδάραβα υπουργό Εξωτερικών πρίγκηπα Φάισαλ μπιν Φαρχάν.

epirusblog.gr
5 of 5
Στη Σαουδική Αραβία την Τρίτη ο Δένδιας και ο Παναγιωτόπουλος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5498621252698744419
Σχόλια
item