Μαρία Ηλιάκη: Αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της

Τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της αποκάλυψε η Μαρία Ηλιάκη μέσα από ένα βίντεο.

Η όμορφη εγκυμονούσα σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της, με τον Στέλιο Μανουσάκη και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ωστόσο, η ίδια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της πως αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα κατά την διάρκεια της κύησης της αλλά και μερικές λιγούρες.

Το βίντεο με την αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για τα προβλήματα στην εγκυμοσύνη της

«Όλες εδώ με την κοιλιά τούρλα να λέμε τι ωραία που περνάμε στην εγκυμοσύνη, παναγία μου να μιλήσουμε για αυτά τα ευχάριστα. Για τις αναγούλες, τις ζαλάδες, τους πονοκεφάλους, τα πρηξίματα, την κούραση. Να τα πούμε όλα αυτά κάποια στιγμή να γελάσουμε με τα χάλια μας».

Το βίντεο που φούντωσε τις φήμες για τον γάμο της με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη πυροδότησε τις φήμες που την θέλουν να παντρεύεται με τον Στέλιο Μανουσάκη, λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της.

Η όμορφη και γλυκύτατη παρουσιάστρια μένει πλέον μόνιμα στην Ελβετία και διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, κοντά στον αγαπημένο της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της. Αυτήν την φορά ωστόσο, προχώρησε σε ένα αινιγματικό instastory.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη ζήτησε έναν φωτογράφο, Έλληνα κατά προτίμηση, να ζει στην Ζυρίχη καθώς τον χρειάζεται. Έναν φωτογράφο τόσο άμεσα βέβαια φουντώνει τις φήμες για τον γάμο!

Μαρία Ηλιάκη γάμος


epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη: Αποκαλύπτει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4297663895413473637
item