Άρτα: ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας επισκέφθηκε το Γηροκομείο Άρτας

Κλιμάκιο της Διοικούσας Επιτροπής Π.Ε. Άρτας, αποτελούμενο από τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Ν. Άρτας, κ. Νικόλαο Σπύρου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κα. Αλεξάνδρα Χρόνη, τον Πρόεδρο ΔΗΜ.ΤΟ. Άρτας κ. Δημήτριο Χασκή, τον Πρόεδρο Κοινότητας Δήμου Αρταίων κ. Αντώνιο Καραμπίνα, και τα μέλη της ΔΕΕΠ, κ. Γεώργιο Αρχιμανδρίτη, κα Άννα Μαρία Κουτρούμπα και κα. Παναγιώτα Νικολάου, τηρώντας αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά έχουν καθοριστεί από τον ΕΟΔΥ, πραγματοποίησε την καθιερωμένη του επίσκεψη στο Γηροκομείο Άρτας προσφέροντας τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών του Ιδρύματος.

«Κατά την επίσκεψή μας, μας υποδέχθηκε η Διευθύντρια του Ιδρύματος, η οποία και παρέλαβε τα προϊόντα και έλαβε από την πλευρά της ΔΕΕΠ τη διαβεβαίωση, ότι θα είμαστε πάντα αρωγοί στο έργο που επιτελείται στο Γηροκομείο, στους τροφίμους, αλλά και στο προσωπικό του Ιδρύματος για το κοινωνικό έργο που προσφέρουν.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της ΔΕΕΠ για την άμεση ανταπόκρισή τους στη δράση για τη συλλογή τροφίμων και να ευχηθούμε Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία σωματική, ψυχική και πνευματική» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας, Νικόλαος Σπύρου.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας επισκέφθηκε το Γηροκομείο Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3881600374120202193
item