Φαίη Σκορδά για Χριστίνα Κοντοβά: “Η αγάπη βρίσκει πάντα τρόπο και η αγκαλιά επουλώνει κάθε δυσκολία” Φαίη Σκορδά για Χριστίνα Κοντοβά: “Η αγάπη βρίσκει πάντα τρόπο και η αγκαλιά επουλώνει κάθε δυσκολία” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φαίη Σκορδά για Χριστίνα Κοντοβά: “Η αγάπη βρίσκει πάντα τρόπο και η αγκαλιά επουλώνει κάθε δυσκολία”

Συγκίνηση και θαυμασμό έχει προκαλέσει η απόφαση της Χριστίνας Κοντοβά να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Ουγκάντα, μέρος στο οποίο η ίδια ζει τους τελευταίους μήνες. 

Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων είναι αυτή τη στιγμή ανάδοχη μητέρα της Άντας, ωστόσο η διαδικασία της υιοθεσίας είναι χρονοβόρα και απαιτεί από τον μελλοντικό ανάδοχο γονιό να βρίσκεται για 12 μήνες στη χώρα όπου ζει το παιδί που θέλει να υιοθετήσει. 

Από τη στιγμή που η Χριστίνα Κοντοβά δημοσιοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός έχει δεχτεί δεκάδες ευχές και μηνύματα γι’ αυτή τη σημαντική πράξη. 

Η Φαίη Σκορδά συγκινήθηκε ιδιαίτερα από την απόφαση της Χριστίνας Κοντοβά και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα όλο νόημα. 

“Από χθες έχω μόνο αυτή την εικόνα στο μυαλό μου… Η αληθινή αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο και η αγκαλιά επουλώνει κάθε δυσκολία”, έγραψε η Φαίη Σκορδά.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Φαίη Σκορδά για Χριστίνα Κοντοβά: “Η αγάπη βρίσκει πάντα τρόπο και η αγκαλιά επουλώνει κάθε δυσκολία”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3536905243359452425
Σχόλια
item