Τίτλοι τέλους για την σχέση της Τ.Λόπεζ με τον Α.Ροντρίγκεζ - Τι αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Άλεξ Ροντρίγκεζ αποφάσισαν πως είναι καλύτερα να μείνουν δύο καλοί φίλοι και ανακοίνωσαν επίσημα, με μια κοινή τους δήλωση, τον χωρισμό τους. 

Όλα αυτά στον απόηχο των έντονων φημών που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό και έκαναν λόγο για προβλήματα στη σχέση τους. 

Το πρώην αρραβωνιασμένο ζευγάρι, λοιπόν, ανακοίνωσε στην εκπομπή Today το πρωί της Πέμπτης ότι έληξαν τη σχέση τους αφού προσπάθησαν να δώσουν λύση στα προβλήματά τους. Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2017, ενώ αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2019.

Στην κοινή δήλωση, έγραψαν ότι συνειδητοποίησαν πως προτιμούν να είναι φίλοι και θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, ενώ ευχήθηκαν τα καλύτερα για τα παιδιά του που έχει ο καθένας.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. 

Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον, και φυσικά για τα παιδιά που έχει ο καθένας μας. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που πρέπει να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας έχετε στείλει πολύ ευγενικά λόγια και για την υποστήριξή σας».

epirusblog.gr
5 of 5
Τίτλοι τέλους για την σχέση της Τ.Λόπεζ με τον Α.Ροντρίγκεζ - Τι αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8079020662761676622
item