Με εξώδικο απαντά η Κ.Σπυροπούλου για το ταξίδι της στο Κάιρο - «Ήταν για επαγγελματικούς λόγους!»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας, σχετικά με το προκλητικό εν μέσω lockdown, ταξίδι της στο Κάιρο, μαζί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ωστόσο, η ίδια σε εξώδικό της προς ιστοσελίδα, υποστηρίζει ότι το ταξίδι στο Κάιρο και η διαμονή της στο ξενοδοχείο Four Seasons έγινε για καθαρά επαγγελματικούς σκοπούς (marketing και προώθησης) και όχι για διακοπές, ενώ διαψεύδει ότι πλήρωσε το ποσό των 20.000 ευρώ τη βραδιά για τη διαμονή της σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια υποστηρίζει ότι δεν πλήρωσε το ποσό των 19.700 ευρώ την ημέρα για τη διαμονή της στο εν λόγω ξενοδοχείο, όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ιδιωτικού καναλιού.

​Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποστηρίζει ότι υπάρχει και σχετική αλληλογραφία του ξενοδοχείου, μαζί με τιμολόγια και παραστατικά για τη διαμονή της στο εν λόγω ξενοδοχείο όπου φωτογραφήθηκε και δημοσίευσε φωτογραφίες στα προσωπικά της social media.

«Ο βασικός λόγος της παρουσίας μου στο Κάιρο, της διαμονής μου στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και της ανάρτησης των σχετικών φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρώ ήταν καθαρά επαγγελματικός», αναφέρει μεταξύ άλλων και συμπληρώνει:

«Η μετάβασή μου στο Κάιρο και η διαμονή μου στο εν λόγω ξενοδοχείο έγινε για καθαρά επαγγελματικούς λόγους. Τούτο άλλωστε αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το ίδιο το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενα προέβη σε αναδημοσίευση όλων των σχετικών αναρτήσεών μου για λόγους διαφήμισης, όπως και η υπεύθυνη επικοινωνίας του ξενοδοχείου».

epirusblog.gr
5 of 5
Με εξώδικο απαντά η Κ.Σπυροπούλου για το ταξίδι της στο Κάιρο - «Ήταν για επαγγελματικούς λόγους!»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1437306240751707018
item