Άρτα: Δράση προσφοράς και αγάπης από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ.

 

Το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προχώρησε σε μία ακόμη δράση προσφοράς και αγάπης σε άπορους συμπολίτες του Νομού μας τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

Στόχος του Τμήματος είναι κανείς οικονομικά αδύναμος συμπολίτης μας να μην μείνει με το παράπονο ότι κανείς δεν τον σκέφτηκε, κανείς δεν βρέθηκε να του συμπαρασταθεί.

Επιπρόσθετα, το Τμήμα Άρτας κατέβαλε τη μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να διαχειρισθεί την προσφορά τροφίμων ή χρημάτων με τον απαραίτητο «σεβασμό» και να διανεμηθεί με τον πιο προσεκτικό και δίκαιο τρόπο στους συμπολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. To σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει τα ακόλουθα:

«Πιστό στην αποστολή του το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να βρίσκεται πάντα κοντά και να υποστηρίζει τους αδύναμους συμπολίτες μας συνεχίζει, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας λόγω της πανδημίας, με εντατικό ρυθμό, από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, να διανέμει δέματα αγάπης με είδη τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του νομού μας.

Στόχος του Τμήματος και αυτή τη φορά είναι κανείς οικονομικά αδύναμος συμπολίτης μας να μην μείνει με το παράπονο ότι κανείς δεν τον σκέφτηκε, κανείς δεν βρέθηκε να του συμπαρασταθεί.

Και αυτή η μεγάλη προσπάθεια ευοδώθηκε χάρις στη μεγάλη κοινωνική ευαισθησία που επέδειξαν πολλοί συμπολίτες μας και ορισμένοι Φορείς της περιοχής μας καθώς και στη συμπαράσταση που πρόθυμα μας προσέφερε η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ η οποία ενέκρινε σχετικό αίτημά μας για αποστολή τροφίμων.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε σε όλους τους συμπολίτες μας που με προσφορές τροφίμων ή χρημάτων μας ενίσχυσαν, στην Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ που μας έστειλε σημαντική ποσότητα τροφίμων καθώς και τους παρακάτω Φορείς για τις προσφορές τους:

1. Τα S/M ΑΓΓΕΛΗΣ Α.Ε.

2. Τα S/M ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

3. ΔΕΕΠ ΝΔ ΑΡΤΑΣ

4. Το Τοπικό Εργοστάσιο της ΙΟΝ ΑΕ.

Το Τμήμα μας, όπως κάνει πάντα, και αυτή τη φορά κατέβαλε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε να διαχειρισθεί την προσφορά τους με τον απαραίτητο «σεβασμό» και να διανεμηθεί με τον πιο προσεκτικό και δίκαιο τρόπο σε κείνους τους συμπολίτες μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Πιστεύουμε ότι κανένας απ΄αυτούς τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας δεν έμεινε, και αυτή τη φορά, με το παράπονο ότι τις Άγιες αυτές ημέρες κανείς δεν τον σκέφθηκε.

Και αυτό οφείλεται στην κοινή προσπάθεια όλων μας και για αυτό απευθύνοντας σε όλους τον Αναστάσιμο Χαιρετισμό ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ευχόμεθα το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει και καθοδηγεί πάντα τις ενέργειές μας σε έργα αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης που χαρίζουν την μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη χαρά στη ζωή μας».


epirusblog.gr
5 of 5
 
Άρτα: Δράση προσφοράς και αγάπης από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ.
epirusblog.gr
5 of 5
 
Αρτα 9144746804466418734
item