Θεσπρωτία: Υδροπλάνα στην Θεσπρωτία; Θεσπρωτία: Υδροπλάνα στην Θεσπρωτία; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Υδροπλάνα στην Θεσπρωτία;

Ο Θεσπρωτός, από το Πόποβο Παραμυθιάς, Διευθύνων Σύμβουλος της IFLY (παρέχει υπηρεσίες αερομεταφοράς VIP προσώπων, διακομιδής ασθενών με ελικόπτερα και αεροπλάνα) Γιώργος Βέρμπης, ένας ρεαλιστής και ταυτόχρονα οραματιστής επιχειρηματίας, που κατάφερε με την οξυδέρκεια και την εργατικότητά του να απογειώσει την εταιρία, έκανε, εν μέσω πανδημίας, μια ακόμη κίνηση ματ. 

Προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την εταιρία υδροπλάνων Hellenic Seaplanes, γεγονός, που στο χώρο της οικονομίας και της επιχειρηματικότητας είναι σημαντικό.

Ο κ. Βέρμπης, που είναι ιδιαίτερα δημιουργικός και οι κινήσεις του είναι πάντοτε μελετημένες και σταθερές, θεωρεί ότι "το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα είναι η ενίσχυση τα τουριστικής βιομηχανίας, διαμορφώνοντας την τουριστική ταυτότητα πολλών περιοχών της Ελλάδας, που δεν διαθέτουν αεροπορικό μεταφορικό δίκτυο.

Μάλιστα σχεδιάζει, μέσα από αυτή τη συνεργασία, στο να αναπτυχθεί δίκτυο υδροπλάνων και στη Θεσπρωτία, κάτι, που θα έδινε σημαντική ώθηση στον τοπικό τουρισμό και θα τον έκανε εξαιρετικά ποιοτικό. 

Ως Θεσπρωτός, που  ενδιαφέρεται και αγαπά και επισκέπτεται συχνά τον τόπο του, θέλει μια τέτοια δράση στην περιοχή, η οποία  θα δώσει άλλη προοπτική όσον αφορά τον τουρισμό στον τόπο. 

Ικανοί και δυναμικοί επιχειρηματίες, όπως ο κ. Βέρμπης, μπορούν, και το έχουν αποδείξει, να κάνουν τη διαφορά... 


epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Υδροπλάνα στην Θεσπρωτία;
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7243396233691556382
Σχόλια
item