Άρτα: Το Πιο Δυνατό Μήνυμα Για Την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων :Αστυνομικοί Από Την Άρτα Έσωσαν Τραυματισμένο Σκυλάκο .... Άρτα: Το Πιο Δυνατό Μήνυμα Για Την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων :Αστυνομικοί Από Την Άρτα Έσωσαν Τραυματισμένο Σκυλάκο .... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Το Πιο Δυνατό Μήνυμα Για Την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων :Αστυνομικοί Από Την Άρτα Έσωσαν Τραυματισμένο Σκυλάκο ....


Παγκόσμια Ημέρα των Αδέσποτων Ζώων σήμερα  και αστυνομικοί από την Άρτα έδωσαν το πιο δυνατό μήνυμα!

Οπως γνωστοποίησε με ανάρτηση στη σελίδα της στο facebook η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου    οι αστυνομικοί  του Α.Τ Άρτας κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους βρήκαν τραυματισμένο   έναν αδέσποτο σκυλάκο.


Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ δεν αδιαφόρησαν ,περιέθαλψαν το ζώο και με το περιπολικό  το  μετέφεραν  στο καταφύγιο αδέσποτων ζώων του Δήμου Αρταίων.


Δυστυχώς πολλά   τραυματισμένα αδέσποτα κατά καιρούς εγκαταλείπονται αβοήθητα χωρίς να τους δίνεται μία ευκαιρία να παλέψουν για τη ζωή τους.


Ο συγκεκριμένος σκυλάκος ωστόσο είχε την τύχη  με το μέρος του αφού   οι αστυνομικοί  βρέθηκαν  την κατάλληλη στιγμή στο σημείο που βρίσκονταν αβοήθητος.


Η ανάρτηση όπως ήταν αναμενόμενο απέσπασε  εκατοντάδες like και   επαινετικά σχόλια για την πράξη των αστυνομικών.


Και μπορεί ο σκυλάκος να μην μπορεί να εκφράσει με λόγια το  δικό του  "ευχαριστώ" στον αστυνομικό που τον κρατά   στην αγκαλιά   του ,αν προσέξει  ωστόσο  κανείς το βλέμμα του    αυτό ισοδυναμεί με  χίλια ευχαριστώ.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Το Πιο Δυνατό Μήνυμα Για Την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων :Αστυνομικοί Από Την Άρτα Έσωσαν Τραυματισμένο Σκυλάκο ....
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8237693838662614732
Σχόλια
item