Σοφία Μαριόλα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον Στράτο Τζώρτζογλου – Φωτογραφίες Σοφία Μαριόλα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον Στράτο Τζώρτζογλου – Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σοφία Μαριόλα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον Στράτο Τζώρτζογλου – Φωτογραφίες

Μπορεί πέρσι ο Στράτος Τζώρτζογλου να έκανε μια εντυπωσιακή έκπληξη στην Σοφία Μαριόλα για τα γενέθλιά της, ωστόσο φέτος δυστυχώς είναι μακριά της, μιας και βρίσκεται στην Φάρμα.

Η σύζυγος του γνωστού ηθοποιού γιόρτασε τα 31 της χρόνια χωρίς τον άντρα της ζωής της, αλλά με λίγους και καλούς της φίλους, σβήνοντας μια άκρως εντυπωσιακή τούρτα φτιαγμένη ειδικά για εκείνη.

“Ευχαριστώ για τις ευχές σας πρώτη φορά λείπει ο αντρούλης μου απο δίπλα μου όμως λίγοι αλλά καλοί φίλοι μου κάνανε αυτή την έκπληξη και μου φτιάξανε την μέρα!!! (Με ασφάλεια φυσικά). 

Νιώθω άπειρη ευγνωμοσύνη για τον ένα ακόμα ευτυχισμένο χρόνο που έζησα! Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το να έχεις χαμογελαστούς ανθρώπους γύρω σου και να έχεις βάλει εσύ το λιθαράκι σου σε αυτό! 

Σας ευχαριστώ πολύ, σας αγαπώ πολυ! Με υγεία και ελεύθεροι σύντομα” έγραψε η Σοφία Μαριόλα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων της.

epirusblog.gr
5 of 5
Σοφία Μαριόλα: Γιόρτασε τα γενέθλιά της χωρίς τον Στράτο Τζώρτζογλου – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5269688461176445725
Σχόλια
item