Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για τις φήμες περί σχέσης με τον Ίαν Στρατή: “Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά…” Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για τις φήμες περί σχέσης με τον Ίαν Στρατή: “Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά…” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για τις φήμες περί σχέσης με τον Ίαν Στρατή: “Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά…”

Η Μαίρη Συνατσάκη τους τελευταίους μήνες είναι single, μετά τον χωρισμό της από τον Αιμιλιανό Σταματάκη. Ωστόσο ένα πλάνο σε ένα από τα τελευταία βίντεο της στο κανάλι της στο Youtube ήταν αρκετό για να ενισχύσει τις φήμες ότι κάτι τρέχει με τον Ίαν Στρατή! 

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα από τα βίντεο της είδαμε ένα μικρό γατάκι στο πλάνο, το οποίο έμοιαζε με το κατοικίδιο του γνωστού καλλιτέχνη. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το εν λόγω συμβάν, απέφυγε να απαντήσει για το τι συμβαίνει τελικά.

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε ακόμη ένα vlog στο κανάλι της στο Youtube, όπου απάντησε στον κόσμο για το γατάκι που όλοι είδαμε στο σπίτι της: «Θέλω να σας πω κάποια πραγματάκια. 

Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά επιτέλους. Ξέρω πως έχουν δημιουργηθεί μερικές απορίες για αυτό το γατάκι που περνάει στο βίντεο για μερικά δευτερόλεπτα.

 Υπάρχει ένα δεύτερο γατί στο σπίτι, αλλά θα σας μιλήσω για αυτό εκτεταμένα, όταν μπορώ. Θα σας πω όμως, δε θα σας το κρατήσω για πάντα μυστικό. Αλλά όχι ακόμη, εντάξει;», είπε χαμογελώντας.

Δες το απόσπασμα από το από το 18:30: 

Τι λέτε να συμβαίνει στη ζωή της Μαίρης Συνατσάκη;

epirusblog.gr
5 of 5
Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά για τις φήμες περί σχέσης με τον Ίαν Στρατή: “Ας μιλήσουμε με ανοιχτά χαρτιά…”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9077840366061778476
Σχόλια
item