Πρέβεζα: Δύο νέες εμβολιαστικές γραμμές κατά του κορονοϊού στο Νοσοκομείο Πρέβεζας Πρέβεζα: Δύο νέες εμβολιαστικές γραμμές κατά του κορονοϊού στο Νοσοκομείο Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Δύο νέες εμβολιαστικές γραμμές κατά του κορονοϊού στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Ξεκίνησαν και κλείνονται τα ραντεβού- Άμεσα και το σκεύασμα Jonson and Jonson στην Πρέβεζα

Ξεκίνησαν και κλείνονται στην πλατφόρμα εμβολιασμών τα ραντεβού για την 3 εμβολιαστική γραμμή στο νοσοκομείο Πρέβεζας με το σκεύασμα pfiser, ενώ ο εμβολιασμός των πολιτών στη νέα γραμμή θα ξεκινήσει στις 5 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος από πολίτες που θέλουν να εμβολιστούν κατά του κορονοϊού, αναμένεται να λειτουργήσει και 4η εμβολιαστική γραμμή μέχρι το τέλος Απριλίου, με το σκεύασμα Jonson and Jonson που είναι μονοδοσικό εμβόλιο.

Γεγονός που αναμένεται να αυξήσει κατακόρυφα τον αριθμό των εμβολιασμών στην περιοχή μας, σε συνάρτηση και με τους εμβολισμούς των πολιτών που γίνονται και στα Κέντρα Υγείας της Π.Ε Πρέβεζας.

Στόχος των αρμοδίων είναι μέχρι και τέλος του Ιουνίου να έχει εμβολιασθεί πάνω από το 60% του πληθυσμού στο νομό Πρέβεζας, προκειμένου να δημιουργηθεί ενόψει και του καλοκαιριού ένα τείχος ανοσίας.

Να θυμίσουμε ότι Κινητή Ομάδα Υγείας βρίσκεται καθημερινά αλλά και κάθε Κυριακή στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου Πρέβεζας και πραγματοποιεί rapid test και επαληθεύει τα θετικά self test σε όσους πολίτες επιθυμούν.

Εξαίρεση θα αποτελέσει μόνο η Κυριακή του Πάσχα και για το λόγο αυτό η Κινητή Ομάδα Υγείας θα εργαστεί το Μεγάλο Σάββατο.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Δύο νέες εμβολιαστικές γραμμές κατά του κορονοϊού στο Νοσοκομείο Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 520183552904019236
Σχόλια
item