Θεσπρωτία: Αστυνομικοί Θεσπρωτίας - Καμία πρωτοβουλία για την θεσμοθέτηση της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου Θεσπρωτία: Αστυνομικοί Θεσπρωτίας - Καμία πρωτοβουλία για την θεσμοθέτηση της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Αστυνομικοί Θεσπρωτίας - Καμία πρωτοβουλία για την θεσμοθέτηση της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα Ιωάννινα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΠΟΑΣΥ Γιώργου Παπατσίμπα κοινή συνεδρίαση των Προεδρείων των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κέρκυρας και Φλώρινας με αντικείμενο την επέκταση του επιδόματος παραμεθορίου και στους δικαιούχους Αστυνομικούς των Διευθύνσεων μας.

Είναι ένα αίτημα το οποίο έχουμε αναδείξει και άλλες φορές, με διάφορες παρεμβάσεις μας επισημαίνοντας την αδικία σε βάρος των συναδέλφων μας που υπηρετούν στην Ελληνοαλβανική μεθόριο.

Δυστυχώς παρά τις δεσμεύσεις που δόθηκαν προεκλογικά από την τωρινή κυβέρνηση δεν υπήρξε μέχρι και σήμερα καμία πρωτοβουλία για την θεσμοθέτηση του.

Την κατάφορη αδικία και την άνιση μεταχείριση τονίζουμε και σήμερα και ζητάμε από την Κυβέρνηση να προχωρήσει στην επέκταση του επιδόματος , όπως προεκλογικά έχει δεσμευτεί.

Το επόμενο χρονικό διάστημα από κοινού θα προχωρήσουμε σε συγκεκριμένες ενέργειες για την υλοποίηση του αιτήματος μας.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Αστυνομικοί Θεσπρωτίας - Καμία πρωτοβουλία για την θεσμοθέτηση της επέκτασης του επιδόματος παραμεθορίου
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5450713469978147614
Σχόλια
item