Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον έκτο μήνα της Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον έκτο μήνα της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον έκτο μήνα της

Σε περίπου τρεις μήνες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί! 

Η παρουσιάστρια διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της και απολαμβάνει τη νέα καθημερινότητά της στην Ελβετία στο πλευρό του αγαπημένου της.

Το ζευγάρι κράτησε επτασφράγιστο μυστικό τη χαρμόσυνη είδηση, με τη Μαρία Ηλιάκη να το αποκαλύπτει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν πλέον η κοιλίτσα της δεν μπορούσε να κρυφτεί. 

Από τότε, η μέλλουσα μανούλα επικοινωνεί τακτικά με τους διαδικτυακούς φίλους της και μοιράζεται μαζί τους διάφορες απορίες ή προβληματισμούς σχετικά με την εγκυμοσύνη.

Το πρωί της Πέμπτης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της μια νέα φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα crop top και μας δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλιά της. 

Μάλιστα, η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, μιας και πλέον η κοιλιά της έχει τέτοιο μέγεθος που κανένα από τα παντελόνια της δεν κουμπούνουν.

“Πάει κ αυτό! Δεν κουμπώνει πια”, έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά και αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον έκτο μήνα της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7797961658416591863
Σχόλια
item