Αυτό είναι το πρόσωπο που συνδέει την Φαίη Σκορδά με τον Άγγελο από της “Άγριες Μέλισσες” Αυτό είναι το πρόσωπο που συνδέει την Φαίη Σκορδά με τον Άγγελο από της “Άγριες Μέλισσες” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυτό είναι το πρόσωπο που συνδέει την Φαίη Σκορδά με τον Άγγελο από της “Άγριες Μέλισσες”

Ο Νίκος Λεκάκης και η Βίκυ Διαμαντοπούλου, ή αλλιώς ο «Άγγελος» και η «Σοφούλα» από τις Άγριες Μέλισσες, βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής καλεσμένοι στο Πρωινό. 

Οι δύο ηθοποιοί μίλησαν την συμμετοχή τους στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες” η οποία έχει πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν. 

Κάποια στιγμή ωστόσο η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη και συγκεκριμένη να μοιραστεί με το κοινό τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε εκείνη και τον ηθοποιό.

“Ο Νίκος είναι… είναι… τώρα πώς να το πω; Είναι προσωπικό”, είπε διστακτικά η Φαίη Σκορδά, ενώ ο Νίκος Λεκάκης κοιτούσε απορημένος.

“Έχεις ανιψιό έναν φίλο του Δημήτρη, τον Νικόλα. Είσαι ο θείος του Νικόλα. Σε λατρεύει ο ανιψιός σου”, αποκάλυψε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

“Ναι, έχουμε τρομερή σχέση, τον αγαπάω πάρα πολύ τον μικρό και την μητέρα του βέβαια, την Αφροδίτη Φωτάκου. Ηθοποιός και αυτή, κυλάει το γονίδιο”, είπε με τη σειρά του ο ηθοποιός.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτό είναι το πρόσωπο που συνδέει την Φαίη Σκορδά με τον Άγγελο από της “Άγριες Μέλισσες”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1988707662930961431
Σχόλια
item