Μένιος Φουρθιώτης: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του -Προσήχθη ο παρουσιαστής και ακόμη δύο άτομα

Ερευνα στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη βρίσκεται σε εξέλιξη από την ΕΛ.ΑΣ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι προσήχθησαν στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας ο γνωστός παρουσιαστής και δύο ακόμη άτομα.

Η έρευνα διεξάγεται στο πλαίσιο της αναζήτησης στοιχείων για την επίθεση σε βάρος των αστυνομικών στη Ν. Ερυθραία από άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ και έριξαν ριπές με καλάσνικοφ, αλλά και για τον άνδρα που πυροβόλησε στην οικία του Φουρθιώτη.

Υπενθυμίζεται ότι τον Μένιο Φουρθιώτη είχε κατονομάσει ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, σε καταγγελίες του, ως το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από «συμβόλαιο θανάτου» εναντίον του.

Εξάλλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου έχει ξεκινήσει έρευνα με αντικείμενο την καταγγελία του δημοσιογράφου-εκδότη Κώστα Βαξεβάνη ότι απειλείται η ζωή του.

Η εισαγγελέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν οι ισχυρισμοί του δημοσιογράφου και να εξακριβωθεί αν και από ποια πρόσωπα προκύπτει διάπραξη αδικημάτων.

Η εντολή της κυρίας Παπαγεωργακοπούλου είναι να ερευνηθεί τυχόν διάπραξη του αδικήματος της πρόκλησης και προσφοράς σε τέλεση πλημμελήματος ή κακουργήματος και εφόσον προκύπτουν στοιχεία να εντοπιστούν οι υπαίτιοι.


epirusblog.gr
5 of 5
Μένιος Φουρθιώτης: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του -Προσήχθη ο παρουσιαστής και ακόμη δύο άτομα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7032121381807338987
item