Λευτέρης Πετρούνιας: Ο Έλληνας πρωταθλητής, επέστρεψε στην πατρίδα με το χρυσό μετάλλιο – Φωτογραφίες Λευτέρης Πετρούνιας: Ο Έλληνας πρωταθλητής, επέστρεψε στην πατρίδα με το χρυσό μετάλλιο – Φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο Έλληνας πρωταθλητής, επέστρεψε στην πατρίδα με το χρυσό μετάλλιο – Φωτογραφίες

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε την Ελλάδα περήφανη κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι είναι ο κορυφαίος αθλητής του κόσμου στους κρίκους. 

Έχοντας αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του, ο Έλληνας πρωταθλητής επανήλθε και στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου, αφού δεν είχε αντίπαλο στον αγώνα της Ελβετίας και βαθμολογήθηκε με 15.400 βαθμούς στο εξαιρετικό πρόγραμμά του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το 5ο χρυσό της καριέρας του σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και έγινε ο πολυνίκης του θεσμού στους κρίκους, αφήνοντας πίσω του τον Ιταλό, Γιούρι Κέκι, με τις τέσσερις κατακτήσεις τη δεκαετία του ’90.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα από την Βασιλεία… με αέρα Πρωταθλητή, φορώντας το χρυσό μετάλλιο στον λαιμό του!

Φυσικά, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τον περίμεναν κάμερες και δημοσιογράφοι για τις πρώτες του δηλώσεις. 

Ο Έλληνας Πρωταθλητής πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του TLIFE μαζί με την ομάδα του, γεμάτος περηφάνεια για το κατόρθωμά του.

“Παρά το ότι υπάρχουν αντιξοότητες, η γυμναστική θα συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά. 

Σηματοδοτεί τη δική μου επιστροφή προσωπικά γιατί κατάφερα μετά από δυο τρία χρόνια τραυματισμών εν μέσω Covid να επιστρέψω ξανά στο επίπεδο που βρισκόμουν παλιότερα και είμαι σίγουρος ότι η συνέχεια θα είναι λαμπρή. 

Εν όψει των Ολυμπιακών, σε προσωπικό επίπεδο μου δίνει πολύ δύναμη και μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω ότι θα μπορέσω να διεκδικήσω ξανά το χρυσό στο Τόκιο και στο Ρίο” δήλωσε, μεταξύ άλλων στις κάμερες.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

epirusblog.gr
5 of 5
Λευτέρης Πετρούνιας: Ο Έλληνας πρωταθλητής, επέστρεψε στην πατρίδα με το χρυσό μετάλλιο – Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3852121480533947086
Σχόλια
item