Μοναδικό βίντεο από την 'Ηβη Αδάμου! Δείτε την να παίζει με την κόρη της...

Η Ήβη Αδάμου μπορεί να μην πολυεμφανίζει την κόρη της στα social media παρόλα αυτά όμως είναι μια εκπληκτική μαμά και ασχολείται πολύ με την κόρη της.

Η απόδειξη ήρθε σήμερα μέσα από ένα βίντεο που ανέβασεστον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και που δείχνει μαμά και κόρη να παίζουν με τα κουζινικά μαζί.

Οι δυο τους τσουγκρίζουν τα ποτήρια και τα λένε σαν καλές φίλες! Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό. Θα πάθετε πλάκα μόλις το ακούσετε.

Η ανάρτηση της Ήβης Αδάμου με την κόρη της




Έρχεται το δεύτερο παιδάκι για την Ήβη Αδάμου και τον Μιχάλη Κουϊνέλη;

Η Ήβη Αδάμου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και αποκάλυψε ποιο τραγούδι θα ερμηνεύσει στο catwalk, ενώ μεταξύ άλλων, απάντησε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού στο μέλλον με τον αγαπημένο της Μιχάλη Κουϊνέλη.

«Θα πω την Σκλάβα της Τζένης Βάνου. Ένα δεύτερο παιδί γενικότερα θα το ήθελα. Δεν ξέρω αν θα ήθελα αυτή τη χρονιά συγκεκριμένα, αλλά δεν είναι κάτι που το αποκλείω.

Έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις κατά καιρούς για κάτι τηλεοπτικό, αλλά ψάχνω κάτι ιδανικό», απάντησε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Να σημειώσουμε πως η ταλαντούχα τραγουδίστρια για ακόμη μια φορά θα τραγουδήσει στο ανατρεπτικό show MadWalk 2020 , που συνδυάζει μόδα και μουσική όπου θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. 

epirusblog.gr
5 of 5
Μοναδικό βίντεο από την 'Ηβη Αδάμου! Δείτε την να παίζει με την κόρη της...
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7516223708409890254
item