Περικλής Κονδυλάτος: Η μυστηριώδης ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη – “Καταριέμαι τη μέρα που γνωριστήκαμε” Περικλής Κονδυλάτος: Η μυστηριώδης ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη – “Καταριέμαι τη μέρα που γνωριστήκαμε” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Περικλής Κονδυλάτος: Η μυστηριώδης ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη – “Καταριέμαι τη μέρα που γνωριστήκαμε”

Μια σχέση που πέρασε δια πυρός και σιδήρου μέσα αλλά και έξω από το Survivor, είναι αυτή της Ανθής Σαλαγκούδη και του Περικλή Κονδυλάτου. 

Οι δυο πρώην παίκτες ήταν πολύ κοντά στον Άγιο Δομίνικο ενώ όταν ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων επέστρεψε στην Ελλάδα, άλλαξε στάση απέναντί της.

Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη λίγο πριν την αποχώρηση του Περικλή ωστόσο εκείνος έχει πει για εκείνη σε πρόσφατη συνέντευξή του: Η Ανθή Σαλαγκούδη, είχε αποφασίσει να μη μου μιλάει πριν φύγω από το παιχνίδι και είναι δικαίωμά της.

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης ο Περικλής δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ανθής γράφοντας από κάτω τους στίχους του τραγουδιού HeartBreak City της Μαντόνα. “Είχε μερικά μυστικά που δεν μου είπες ποτέ. 

Τώρα όλοι μιλάνε και γω είμαι ο τελευταίος που έμαθε… Καταριέμαι την  μέρα που γνωριστήκαμε, μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω”

You had a few secrets

I was never told
Now everyone’s talking
And I’m the last to know

I curse the day we met
The memory is haunting me
I wish I could forget

epirusblog.gr
5 of 5
Περικλής Κονδυλάτος: Η μυστηριώδης ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη – “Καταριέμαι τη μέρα που γνωριστήκαμε”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7597189273431469198
Σχόλια
item