Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Οργή έξω από τα δικαστήρια Βόλου -Προπηλάκισαν τον δράστη [εικόνες] Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Οργή έξω από τα δικαστήρια Βόλου -Προπηλάκισαν τον δράστη [εικόνες] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Οργή έξω από τα δικαστήρια Βόλου -Προπηλάκισαν τον δράστη [εικόνες]

Ένταση επικράτησε πριν λίγο έξω από τα δικαστήρια του Βόλου, κατά την προσαγωγή στον Ανακριτή του 32χρονου φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας δύο αδελφών στη Μακρινίτσας.

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, συγγενείς και φίλοι των δυο αδικοχαμένων παιδιών από την Μακρινίτσα και την Πορταριά βρέθηκαν από νωρίς στα δικαστήρια περιμένοντας τον δράστη και όταν αυτός βγήκε από το περιπολικό της αστυνομίας, ξέσπασαν σε φωνές.

«Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον», φώναξαν οι συγκεντρωμένοι και προσπάθησαν να πλησιάσουν τον δράστη, αλλά απωθήθηκαν από την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί.

Η προσαγωγή του στα δικαστήρια, παρότι ήταν προγραμματισμένη για τις 12:30 το μεσημέρι, έγινε λίγο πριν τις 11 από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου, επί της οδού Ιωλκού, και αμέσως μετά η πόρτα έκλεισε προκειμένου να μην μπουν στον χώρο οι συγκεντρωμένοι.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και η αρραβωνιαστικιά του 30χρονου Γιώργο Τσαπά, η οποία συντετριμμένη κρατιόταν από τα κάγκελα των δικαστηρίων.


epirusblog.gr
5 of 5
Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Οργή έξω από τα δικαστήρια Βόλου -Προπηλάκισαν τον δράστη [εικόνες]
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 5860823323169781100
Σχόλια
item