Γιάννενα: Το ΕΚΙ εντείνει την προετοιμασία για την Πρωτομαγιάτικη απεργία Γιάννενα: Το ΕΚΙ εντείνει την προετοιμασία για την Πρωτομαγιάτικη απεργία | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Το ΕΚΙ εντείνει την προετοιμασία για την Πρωτομαγιάτικη απεργία

Ανοιχτές συνελεύσεις, εκδηλώσεις, περιοδείες στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές της πόλης περιλαμβάνονται στις πρωτοβουλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη από το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, για τον απεργιακό εορτασμό της Πρωτομαγιάς που μετατέθηκε για την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Συνδικάτα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο, ενημερώνουν τους εργαζόμενους για τα «αντεργατικά», όπως τα χαρακτηρίζει «τερατουργήματα» της κυβέρνησης, “που επιβάλλει τη δεκάωρη δουλειά χωρίς πρόσθετη αμοιβή, την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης, τη νέα επίθεση στο απεργιακό δικαίωμα, την γενίκευση και μονιμοποίηση της τηλεργασίας”.

Το Σάββατο, 1η Μαΐου, στις 10 το πρωί, το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τα Σωματεία θα καταθέσουν στεφάνι στο μνημείο αγνώστου στρατιώτη, στο Ρολόι της πόλης. Στεφάνι στο ίδιο σημείο, την ίδια ημέρα και ώρα, θα καταθέσουν αντιπροσωπείες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το ΕΚΙ εντείνει την προετοιμασία για την Πρωτομαγιάτικη απεργία
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3133140118962791630
Σχόλια
item