Κυριάκος Μητσοτάκης για Πετρούνια: Λευτέρη μας κάνεις περήφανους Κυριάκος Μητσοτάκης για Πετρούνια: Λευτέρη μας κάνεις περήφανους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης για Πετρούνια: Λευτέρη μας κάνεις περήφανους

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής, απέστειλε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της επιμονής αποτελεί για τον Λευτέρη Πετρούνια το γεγονός ότι βρέθηκε για ακόμα μια αφορά στην κορυφή της Ευρώπης, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με μήνυμά του στο twitter, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως το χρυσό μετάλλιο του Έλληνα πρωταθλητή αποτελεί τεράστια διάκριση για τον αθλητισμό της χώρας, ενώ έκλεισε αναφέροντας πως ο Λευτέρης Πετρούνιας κάνει όλους τους Έλληνες υπερήφανους.

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο.

Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους!».

Συγχαρητήρια και από Δένδια

Ανάλογο μήνυμα έστειλε και ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Νίκος Δένδιας. 

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους κρίκους, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας, για 5η φορά στην καριέρα του», έγραψε στο Twitter ο κ. Δένδιας.


epirusblog.gr
5 of 5
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πετρούνια: Λευτέρη μας κάνεις περήφανους
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6179275648712424346
Σχόλια
item