Αθηνά Οικονομάκου: Με στυλ… μοντέλου ποζάρει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και εντυπωσιάζει

Σχεδόν… αντίστροφα μετρά η Αθηνά Οικονομάκου για τη δεύτερη πιο χαρμόσυνη στιγμή της ζωής της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία πριν λίγες μέρες αποχαιρέτησε οριστικά τον ρόλο της ως Φαίη στη σειρά του Alpha “Έλα στη Θέση μου”, ανυπομονεί να γίνει ξανά μανούλα!

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει ήδη τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα αυτή τη φορά περιμένει κοριτσάκι. Η ευτυχισμένη μανούλα θα χαρίσει στον μονάκριβο γιο της Μάξιμο μια αδερφούλα και η χαρά της δεν περιγράφεται! 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Αθηνά Οικονομάκου εργαζόταν διαρκώς τόσο για τις ανάγκες της σειράς στον Alpha όσο και για τις προσωπικές συλλογές της αλλά και τα ρούχα που σχεδιάζει με την Μαίρη Συνατσάκη. 

Με αφορμή την ανοιξιάτικη συλλογή τους, η όμορφη ηθοποιός δεν ήταν λίγες οι φορές που γινόταν το μοντέλο και πόζαρε και η ίδια με τα νέα τους ρούχα!

Αυτή η φορά, η Αθηνά Οικονομάκου πόζαρε ξανά σε ρόλο μοντέλου με ένα maxi φόρεμα και εντυπωσίασε με τις πόζες της μη μπορώντας πλέον να κρύψει με τίποτα την φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά και την… ευτυχία στο πρόσωπό της!

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να κρατήσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της επτασφράγιστο μυστικό, το οποίο αποκάλυψε όταν η κοιλιά της δεν γινόταν άλλο να κρυφτεί. 

Η ηθοποιός, νιώθοντας αμηχανία με την έκθεση των προσωπικών της, αποφάσισε να ανακοινώσει το φύλο του μωρού στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, δείχνοντάς μας, μάλιστα, και μια γωνιά του παιδικού δωματίου της κόρης της.

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Με στυλ… μοντέλου ποζάρει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και εντυπωσιάζει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8250222460932725847
item