Γιάννενα: Στο βαθύ κόκκινο οι Δήμοι Ιωαννιτών, Κόνιτσας και Βορείων Τζουμέρκων Γιάννενα: Στο βαθύ κόκκινο οι Δήμοι Ιωαννιτών, Κόνιτσας και Βορείων Τζουμέρκων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στο βαθύ κόκκινο οι Δήμοι Ιωαννιτών, Κόνιτσας και Βορείων Τζουμέρκων

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου – «βαθύ κόκκινο» από το Σάββατο το πρωί μπαίνει και ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, ενώ στο ίδιο επίπεδο και στο βαθύ κόκκινο παραμένουν από την Ήπειρο, οι Δήμοι Ιωαννιτών και Κόνιτσας.

Όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στους βαθύ κόκκινους Δήμους και Περιφερειακές Ενότητες της χώρας, προστίθεται ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων με τα 12 κρούσματα που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες, έναντι ενός κρούσματος που υπήρχε στις αρχές Απριλίου.

Το άνοιγμα των σχολών οδηγών από τη Δευτέρα 19/4 ανακοίνωσε επίσης σήμερα ο κ. Χαρδαλιάς. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, επαναλειτουργούν οι σχολές οδηγών με τα θεωρητικά μαθήματα και τις εξετάσεις να γίνονται διαδικτυακά, και διενέργεια self test για εργαζόμενους και εξεταζόμενους. 

Επαναλειτουργεί το λιανεμπόριο στην Κοζάνη επίσης, από την ερχόμενη Δευτέρα.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο βαθύ κόκκινο οι Δήμοι Ιωαννιτών, Κόνιτσας και Βορείων Τζουμέρκων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3601848497176880501
Σχόλια
item