Έξι σημάδια που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα και έξι ότι σε θέλει μόνο για να σε χρησιμοποιεί Έξι σημάδια που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα και έξι ότι σε θέλει μόνο για να σε χρησιμοποιεί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έξι σημάδια που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα και έξι ότι σε θέλει μόνο για να σε χρησιμοποιεί

Yπάρχουν πολλά σημάδια που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν ο σύντροφός σας είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας ή αν σας χρησιμοποιεί μόνο για δικό τους όφελος.

Κατανοούμε πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις, επομένως θέλουμε να ρίξουμε λίγο φως στο πώς να καθορίσετε τις πραγματικές προθέσεις του συντρόφου σας.

Σε αγαπά: Σε κοιτάζει συνεχώς.

Οι στιχουργοί πολλών ρομαντικών τραγουδιών έχουν δίκιο όταν λένε στα τραγούδια τους: ο άντρας που είναι πραγματικά ερωτευμένος μαζί σας, δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας. 

Πολλοί άνδρες έχουν αυτό το ξεχωριστή βλέμμα στα μάτια τους όταν είστε καλοντυμένη για να βγείτε Παρασκευή βράδυ. 

Αλλά αν παρατηρήσετε ότι σας παρακολουθεί με θαυμασμό και ενθουσιασμό όταν κάνετε απλά πράγματα, όπως όταν μαγειρεύετε δείπνο ή φοράτε το παλτό σας, πιθανώς να είναι ερωτευμένος.

Σε χρησιμοποιεί: Δεν σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή.

Νιώθεις σαν να μην είσαι διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο κορίτσι που υπήρξε ποτέ μαζί του ή από τους φίλους του. Μπορεί να σας συγκρίνει συνεχώς με άλλους ανθρώπους ή να μην σας δείχνει καθόλου αγάπη. Και αν αισθάνεστε σαν να είστε μια από τις πολλές, μάλλον δεν ενδιαφέρεται αρκετά για να σας εκτιμήσει.

Σε αγαπά: Δεν φρικάρει ακόμη και όταν το περιμένεις.

Όλοι έχουμε τα μυστικά μας και είναι φυσιολογικό να εκμυστηρευόμαστε μερικά από αυτά. Αλλά αν ο σύντροφός σας γνωρίζει πολλά για το παρελθόν σας, συμπεριλαμβανομένων των στιγμών για τις οποίες δεν είστε πολύ περήφανοι και εξακολουθεί να είναι μαζί σας, είναι πιθανώς να ενδιαφέρεται περισσότερο για εσάς από ό, τι νομίζετε. 

Το να αγκαλιάζεις όλες τις πτυχές ενός άλλου ατόμου, και όχι μόνο τις ευχάριστες, είναι ένα σημάδι ώριμης σχέσης και αγάπης.

Σας χρησιμοποιεί: Νιώθετε συνεχώς ένοχοι.

Φαίνεται ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα σωστά ξεκινώντας από την αντιμετώπιση προβλημάτων στην εργασία, έως την επιλογή τροφής για τη γάτα σας στο σούπερ μάρκετ. 

Εάν αισθάνεστε συνεχώς ότι ό,τι κι αν κάνετε, δεν είναι αρκετό και ότι θα μπορούσατε να το είχατε κάνει καλύτερα, ήρθε η ώρα να φύγετε από αυτήν τη σχέση. 

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος να προσπαθήσετε να βοηθήσετε τον σύντροφό σας να γίνει καλύτερο άτομο, αλλά αυτές οι αλλαγές πρέπει να επιβληθούν μέσω της αγάπης και της φροντίδας και όχι με να σας κάνουν να αισθανθείτε ένοχοι.

Σας αγαπά: Αναγνωρίζει πώς μπορεί να σας επηρεάσει η συμπεριφορά του.

Όλοι έχουμε τον δικό μας τρόπο συμπεριφοράς και δεν αντιλαμβανόμαστε πλήρως πώς επηρεάζουν άλλους ανθρώπους. 

Εάν παρατηρήσετε ότι ο σύντροφός σας αποκτά μεγαλύτερη αυτογνωσία και προσπαθεί να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πληγωθείτε ή να απογοητευτείτε, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. 

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι εάν ανησυχείτε για κάτι ή θέλετε να ενεργήσει διαφορετικά, είναι καλύτερα να το συζητήσετε και να μην περιμένετε να το καταλάβει από μόνος του. Ο σύντροφό σας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό σας, σωστά;

Σας χρησιμοποιεί: Εξαφανίζεται.

Κάνετε σχέδια μαζί και τα εγκαταλείπει την τελευταία στιγμή. Ή χρειάζονται αιώνες για να απαντήσει στα μηνύματα ή τις τηλεφωνικές σας κλήσεις. 

Ναι, μπορεί να είναι απασχολημένος κατά καιρούς, αλλά το άτομο που σας εκτιμά πραγματικά θα βρει χρόνο να επικοινωνήσει μαζί σας. Εάν αισθάνεται ότι δεν εκτιμά τον χρόνο μαζί σας, πιθανότατα να βρίσκεστε μαζί του μόνο όταν είναι βολικό για αυτόν και για το πρόγραμμά του.

Σας αγαπά: Παρατηρεί μικρές λεπτομέρειες που σας κάνουν ευτυχισμένους.

Όλοι αγαπάμε τις μεγάλες χειρονομίες, αλλά είναι τα μικρά πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία. 

Για παράδειγμα, όταν θυμάται την αγαπημένη σας γεύση παγωτού, μια γελοία τηλεοπτική εκπομπή που παρακολουθείτε όταν είστε λυπημένοι ή το όνομα του πρώτου κατοικίδιου ζώου σας, δείχνουν ότι νοιάζεται αρκετά για εσάς ώστε να ξεπεράσει τα στερεότυπα όπως τα λουλούδια και τα γλυκά (αλλά τα αγαπάμε και αυτά) και να συνδεθεί μαζί σας σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο.

Σας χρησιμοποιεί: Δεν είναι ποτέ έτοιμος να συμβιβαστεί.

Ο συμβιβασμός μπορεί να είναι δύσκολος, ειδικά εάν η σχέση σας είναι καινούργια, αλλά είναι ο στόχος στον οποίο όλοι πρέπει να επικεντρωθούμε. 

Ο σύντροφός σας πρέπει να σέβεται τη γνώμη σας και να είναι έτοιμος να βρει τη σωστή ισορροπία, ώστε να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι

Εάν δεν θέλει να παραιτηθεί από το «δικαίωμα» του να αποφασίσει για τα πάντα, ίσως είναι καιρός να φύγετε από μια τόσο ελεγχόμενη σχέση.

Σας αγαπά: Ανοίγεται σε σας και αναμένει να κάνετε το ίδιο.

Όλοι αισθανόμαστε ευάλωτοι στις σχέσεις μας, αλλά είναι δύσκολο να οικοδομήσουμε μια ισχυρή σχέση χωρίς να μοιραστούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. 

Εάν είναι έτοιμος να ξεπεράσει τον φόβο της απόρριψης και να είναι ανοιχτός μαζί σας για τους φόβους και τους προβληματισμούς σας, σας εμπιστεύεται και μπορεί να δει ένα μέλλον μαζί σας. Και αυτό λειτουργεί με με έναν δεύτερο τρόπο: ενδιαφέρεται να γνωρίσει τον πραγματικό σας εαυτό, όχι μόνο την όμορφη πανοπλία που ίσως έχετε φορέσει.

Σας χρησιμοποιεί: Σας χειρίζεται συναισθηματικά.

Ξέρει τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας και προσπαθεί να σας χειριστεί για να κάνει τα πράγματα που θέλει. Αυτός ο τύπος σχέσης είναι απαράδεκτος. 

Εάν παρατηρήσετε ότι αισθάνεστε συνεχώς ένοχοι ή ότι τα συναισθήματα του συντρόφου σας κυριαρχούν τα δικά σας, ίσως είναι καιρός να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε τι συμβαίνει.

Σας αγαπά: Είναι έτοιμος να μιλήσει για τα προβλήματα.

Παρόλο που μια υγιής ποσότητα συναισθημάτων μπορεί πραγματικά να είναι επωφελής για την επίλυση των συγκρούσεων και τη διατήρηση της ευτυχίας του συντρόφου σας, οι φωνές δεν θα λύσουν το πρόβλημα.

Αφού και οι δύο είστε συναισθηματικοί, ο σύντροφός σας θα πρέπει να είναι έτοιμος να συνομιλήσει για να λύσει τα ζητήματα. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια δυνατή σχέση και ένας σύντροφος που σας αγαπά θα πρέπει να είναι σε θέση να αφήσει το εγώ του στην άκρη και να παραδεχτεί ότι μπορεί να ήταν λάθος.

Σας χρησιμοποιεί: Σας προκαλεί να κάνετε σκηνή δημοσίως ή να μείνετε σιωπηλή για μέρες.

Καταλαβαίνουμε ότι τα πράγματα μπορεί να είστε φορτωμένοι μερικές φορές, αλλά ένας άντρας που σας αγαπά ποτέ δεν θα σας ταπεινώσει δημοσίως κάνοντας μια σκηνή ή θα σας αναγκάσει να  παραμείνετε σιωπηλή για μέρες. 

Αυτές οι συμπεριφορές μπορεί να είναι ένα σημάδι συναισθηματικής χειραγώγησης, αδυναμίας ελέγχου των συναισθημάτων τους ή ακόμη και μιας μορφής «τιμωρίας» για τα πράγματα που έχετε κάνει λάθος. Ένας άντρας που πραγματικά σας αγαπά δεν θα σας πληγώσει ποτέ, οπότε αν αυτή δεν είναι η στάση που θέλετε, καλύτερα να φύγετε από αυτήν τη σχέση.

epirusblog.gr
5 of 5
Έξι σημάδια που δείχνουν ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα και έξι ότι σε θέλει μόνο για να σε χρησιμοποιεί
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 8452577415939348618
Σχόλια
item