Εμφύλιος στην οικογένεια Καρντάσιαν - Δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα της Κ.Τζένερ Εμφύλιος στην οικογένεια Καρντάσιαν - Δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα της Κ.Τζένερ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εμφύλιος στην οικογένεια Καρντάσιαν - Δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα της Κ.Τζένερ

Διχασμένη εμφανίζεται η οικογένεια Καρντάσιαν – Τζένερ, μετά την ανακοίνωση της Κέιτλιν Τζένερ ότι θα κατέβει για υποψήφια κυβερνήτης της Καλιφόρνια.

Η Κιμ σκέφτεται να μην στηρίξει δημοσίως την Κέιτλιν και μάλιστα παρασύρει και τις αδερφές της. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, μια επίσημη στήριξη θεωρεί ότι θα της προκαλούσε κακό στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

«Δεν θα στηρίξει την Κέιτλιν Τζένερ. Έχει κάνει σαφές σε φίλους και την οικογένειά της την πρόθεσή της και φαίνεται ότι το ίδιο θα κάνουν η Κόρτνεϊ, η Κλόε και η Κένταλ» είπε πηγή κοντά στην οικογένεια, ενώ η Κάιλι ακόμη δεν ξέρει πώς θα χειριστεί την κατάσταση.

Η Κάιλι «δεν θέλει να αφήσει τον -πρώην- πατέρα της, καθώς πάντα είχαν την πιο στενή σχέση, αλλά δεν συμφωνεί με την πολιτική της». Ωστόσο, οι αδερφές της δεν νιώθουν καλά να στηρίξουν την Κέιτλιν, ειδικά μετά την καταστροφική προεκλογική καμπάνια του Κάνιε Γουέστ.

Στην ίδια γραμμή βρίσκεται και η Κρις Τζένερ, που είχε παντρευτεί την Κέιτλιν από το 1991 έως το 2015. Όπως ξεκαθαρίζει, δεν έχει να κάνει με την δική τους προσωπική ιστορία, αλλά με τη δουλειά και η Κρις θέλει να βεβαιωθεί ότι τα παιδιά της το κατανοούν.

epirusblog.gr
5 of 5
Εμφύλιος στην οικογένεια Καρντάσιαν - Δεν στηρίζουν την υποψηφιότητα της Κ.Τζένερ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 434881585541227902
Σχόλια
item