Εύη Ιωαννίδου: Συναντήθηκε με την μητέρα του συντρόφου της, Μαρία Καλάβρια, και ο διάλογός τους ήταν απολαυστικός Εύη Ιωαννίδου: Συναντήθηκε με την μητέρα του συντρόφου της, Μαρία Καλάβρια, και ο διάλογός τους ήταν απολαυστικός | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εύη Ιωαννίδου: Συναντήθηκε με την μητέρα του συντρόφου της, Μαρία Καλάβρια, και ο διάλογός τους ήταν απολαυστικός

Μια συνάντηση με την μητέρα του συντρόφου της, την Μαρία Καλάβρια είχε η Εύη Ιωαννίδου που δείχνει να έχει αναπτύξει μια υπέροχη σχέση μαζί της. 

Το νεαρό μοντέλο που έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του GNTM είναι ζευγάρι με τον Ίνο Φάις και όπως όλα δείχνουν η σχέση αυτή έχει την απόλυτη έγκριση της μητέρας του νεαρού.

Η όμορφη κοπέλα συχνά μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagra ωστόσο χθες, θέλησε να μοιραστεί μια μοναδική στιγμή που είχε με την μητέρα του.

Μαρία Καλάβρια και Εύη Ιωαννίδου θέλησαν να δοκιμάσουν μερικά φίλτρα στο instagram καταλήγοντας να έχουν έναν απολαυστικό διάλογο.

«Σου αρέσουν οι φυσικές βλεφαρίδες μου», ρώτησε η Μαρία Καλάβρια, με την Εύη Ιωαννίδου να απαντά: «Μου αρέσουν πολύ αλλά σε εμένα δεν ξέρω αν ταιριάζουν».epirusblog.gr
5 of 5
Εύη Ιωαννίδου: Συναντήθηκε με την μητέρα του συντρόφου της, Μαρία Καλάβρια, και ο διάλογός τους ήταν απολαυστικός
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9018904303554300685
Σχόλια
item