Γιάννενα: Ανασύρθηκε ημιλιπόθυμη γυναίκα από την λίμνη Γιάννενα: Ανασύρθηκε ημιλιπόθυμη γυναίκα από την λίμνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ανασύρθηκε ημιλιπόθυμη γυναίκα από την λίμνη

Γλίτωσε την τελευταία στιγμή από βέβαιο πνιγμό η άτυχη γυναίκα

Τη γυναίκα εντόπισε ο προπονητής Βασίλης Ευθυμίου μέσα στη λίμνη, στο ύψος της Πλατείας Μαβίλη, ενώ περνούσε με το ποδήλατο επιβλέποντας τους αθλητές του.

Επιχείρησε να τη βοηθήσει, κάτι που από την ακτή αποδείχθηκε δύσκολο. Κάλεσε λοιπόν τηλεφωνικά τον έτερο προπονητή του Ομίλου Φώτη Λιόντο που εκείνη την ώρα βρισκόταν με το φουσκωτό του στη λίμνη παρέα με την Αγγελική Γκρέμου, οι οποίοι έσπευσαν στο συγκεκριμένο σημείο σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr.

Ωστόσο, η γυναίκα που μέχρι τη στιγμή εκείνη επέπλεε ξαφνικά βούλιαξε και ο κ. Λιόντος αναγκάστηκε να βουτήξει στα νερά, την έπιασε και την ανέσυρε ημιλιπόθυμη και σε κατάσταση σοκ στην ακτή. 

Από τους προπονητές του Ομίλου και πολίτες που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από την Πλατεία Μαβίλη κλήθηκαν η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε την γυναίκα στο    εφημερεύον Νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων  με σχετική ανακοίνωση  συγχαίρει θερμά τους προπονητές Φώτη Λιόντο, Βασίλη Ευθυμίου και Γιάννη Τσίλη για το γεγονός ότι χάρη στην καίρια παρέμβασή τους και την αυτοθυσία που έδειξαν,  έσωσαν τη γυναίκα  από βέβαιο πνιγμό .

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ανασύρθηκε ημιλιπόθυμη γυναίκα από την λίμνη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8919020453084704450
Σχόλια
item