Άρτα: ΠΟΕΔΗΝ - Σε απολογία πέντε υγειονομικοί στο ΓΝ Άρτας Άρτα: ΠΟΕΔΗΝ - Σε απολογία πέντε υγειονομικοί στο ΓΝ Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: ΠΟΕΔΗΝ - Σε απολογία πέντε υγειονομικοί στο ΓΝ Άρτας

Σε απολογία κλήθηκαν από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Άρτας πέντε υγειονομικοί που έκαναν μοριακό τεστ covid-19, επειδή ήρθαν σε επαφή με θετικό κρούσμα, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ. 

Η Ομοσπονδία, σημειώνει ότι οι υγειονομικοί προσπάθησαν να διαφυλάξουν τυχόν διασπορά στο χώρο εργασίας -σε συνεννόηση με την επιτροπή λοιμώξεων-, ενώ ο Διοικητής του ΓΝ Άρτας τους εγκάλεσε για την πράξη τους αυτή.

Η ανακοίνωση

«Από τη μία μιλάνε για την αναγκαιότητα προληπτικών ελέγχων στους υγειονομικούς και από την άλλη η διοίκηση του νοσοκομείου Άρτας καλεί σε απολογία συναδέλφους που έκαναν μοριακό τεστ για να προστατέψουν ασθενείς και προσωπικό.

Πέντε συνάδελφοι που έκαναν μοριακό έλεγχο για covid 19 κάλεσε σε απολογία ο διοικητής του νοσοκομείου Άρτας. Τρεις από αυτούς είχαν συμπτώματα λοίμωξης αν και είχαν εμβολιαστεί και δυο ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Οι συνάδελφοι προσπάθησαν να διαφυλάξουν τυχόν διασπορά στο χώρο εργασίας, σε συναδέλφους, ασθενείς και πολίτες και ο διοικητής τους εγκαλεί για τη πράξη τους αυτή. Φυσικά οι συνάδελφοι έκαναν το τεστ σε συνεννόηση με την επιτροπή λοιμώξεων.

Τέτοιες πρακτικές πραγματικά είναι για γέλια από διοικήσεις νοσοκομείων. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πόρισμα της διοίκησης του νοσοκομείου Άρτας. Ευτυχώς οι συνάδελφοι ήταν αρνητικοί και ασκούν κανονικά τα καθήκοντα τους».


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: ΠΟΕΔΗΝ - Σε απολογία πέντε υγειονομικοί στο ΓΝ Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7576751899457883984
Σχόλια
item